Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Plânsul nu este un semn de slăbiciune – este un semn de inteligență emoțională.

Cu toții plângem.Chiar și cei mai puternici oameni pe care îi cunoști au momentele lor, indiferent dacă îi vezi sau nu.Dar sunt șanse să nu o vedeți în timp ce trăim într-o societate în care plânsul este văzut ca un semn de slăbiciune. Încă de la o vârstă fragedă, am învățat cu toții să ne îmbogățim sentimentele și să ne abținem să plângem de teamă că ne-ar face să parem vulnerabili. Credem că, plângând, le vom arăta altora punctul nostru slab și vor putea profita cu ușurință de noi.Dar toată lumea va fi de acord că cu toții avem nevoie de un strigăt bun uneori – este complet normal. Și ne ajută să ne simțim mai bine, să eliminăm emoțiile negative acumulate.

A fi capabil să-ți faci față emoțiilor și să le accepți prin plâns, este un semn al inteligenței emoționale. Și să nu-ți fie frică să-ți exprimi sentimentele în mod deschis, poate demonstra că ești mai puțin nesigur decât alții care simt că trebuie să-și ascundă emoțiile.Dacă zi de zi îți este greu să-ți arăți emoțiile, este ceva la care ar trebui să lucrezi, deoarece emoțiile negative se pot acumula în interior, ducând la stres și anxietate. În cele din urmă, totul te prinde din urmă.Dacă chiar ai chef să plângi, atunci dă-i drumul. Stresul și tensiunea se vor dispersa și, dacă poți vorbi cu cineva despre problemele tale, atunci vei simți cum pleacă o greutate de pe umeri și vei putea merge mai departe.

Plânsul ne ajută să facem față mai bine greutății vieții.Plânsul ne face să ne simțim mai bine, chiar și atunci când persistă o problemă. Pe lângă detoxifierea fizică, lacrimile emoționale vindecă inima. Nu vrei să reții lacrimile.Încercați să renunțați la concepții depășite, neadevărate, despre plâns. Este bine să plângi. Este sănătos să plângi. Acest lucru ajută la eliminarea emoțională a tristeții și a stresului. Plânsul este, de asemenea, esențial pentru a rezolva durerea atunci când valuri de lacrimi ne revarsă periodic după ce suferim o pierdere.Lacrimile ne ajută să procesăm pierderea, astfel încât să putem continua să trăim cu inimile deschise.

Nu este neobișnuit să plângi când auzi un cântec sau vizionezi un film. Din nou, nu este un semn de slăbiciune.Plânsul este valid și sănătos. Nu vă ascundeți lacrimile, pentru că nu faceți nimic rău. Oamenii care își bat joc de tine sunt cei care au o problemă.Lacrimile fac parte din natura noastră, iar plânsul o onorează. Nu vă mai rușinați, temându-vă de judecăți. Nu contează dacă ești tânăr sau bătrân, bărbat sau femeie, lacrimile sunt pentru toți cei care au sentimente.

loading...

Add comment