Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Taur

În dragoste, un Taur are nevoie de securitate și de stabilitate ca și în alte domenii ale vieții lor. Devotat, protectiv, senzual și cu un apetit mare pentru viata. Relație cu un Taur este una care nu trebuie luată ușor. Un Taur dă tot ce-i mai bun din el când se simte iubit, deoarece dragostea tinde să-i aducă cele mai bune calități. Deși iubește rar, atunci când o face se dăruiește complet.

Când un Taur vă iubește nimic nu poate să-l facă să se răzgândească. Odată ce își pun mintea la ceva, atunci ei sunt fixați în opiniile, gândurile și convingerile lor. Un Taur are un gust rafinat in tot ceea ce e in viata. Un romantic și poet adevărat și natural, așteaptă să afle totul despre cele mai plăcute plăceri pe care le oferă pământul.Sexy, artistic, bun-stil, elegant, senin și la fel de romantic ca oricine ar putea fi, un Taur este foarte sigur pe el, de a încânta simțurile și gâdila inima. El are încredere în instinctele lor și acordă o atenție deosebită detaliilor.

Gândiți-vă la plăcerile fizice și la bunurile materiale, pentru cei născuți sub acest semn, savurați excesul delicios. Taurul adoră confortul și îi place să fie înconjurat de cadouri plăcute ale simțurilor pe care le pot împărți cu ușurință cu iubitul lor. Ei se bucură de un partener care are grijă de ei înșiși, arată bine, miroase bine și este plăcut să fie în jur.

În dragoste, Taurul planifică viitorul, în timp ce se bucură de mintea prezentului.Ei doresc o relație serioasă , stabilă care va trece peste orice „hop” în viață. El este senzual și seducător, te copleșește cu afecțiune și atenție exact când simți că ai nevoie. Taurul este fidel și stabil în dragoste, de aceea uneori poate avea de suferit, sau este dezamagit, fiindu-i foarte greu să o ia de la capăt.

loading...

Add comment