Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uite cum vrea fiecare zodie să-și petreaca ziua Îndrăgostiților

Poate vă întrebați cum ar vrea partenerul dvs. să-și petreaca Ziua Îndrăgostiților și nu aveți nicio idee. Noi încercăm să vă dăm câteva sfaturi, în funcție de ce zodie este el sau ea.

Berbec (21 martie – 20 aprilie).
Berbecul firesc și pasionat ar vrea ca Ziua îndrăgostiților să fie aventuroasă, cum ar fi explorarea unui oraș nou, foc de tabără într-o pădure și lucruri similare care vor aprinde setea lor de aventură.Berbecul tău cel mai puțin materialist. De asemenea, le puteți da ceva care îi va ajuta să-și facă propriile treburi cu ușurință. Berbecul extrem de pasionat va aprecia și ceva care va crește intensitatea pasiunii în pat și-l va surprinde.

Taur (21 aprilie – 21 mai).
O cină romantica senzuala care va include tot luxul si confortul pe care și-l poate permite partenerul, îl va fascina pe Taur. Taurul romantic din fire, ar dori să ia lucrurile încet, preferând mese la lumina lumânărilor cu muzică moale, romantică.Când vine vorba de cadouri, orice lucru care are o atingere personală, cum ar fi ramele foto sau cănile personalizate, sunt potrivite.Nu uitați că preferă calitatea peste cantitate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie).
Gemenii ar vrea să-și petreacă Ziua Îndrăgostiților într-un mod foarte tradițional, o cină minunată cu șampanie și plină de conversații intelectuale. Asigurați-vă că conversațiile sunt pline interes , pentru că Gemenii tind să se plictisească destul de ușor.

Rac (22 iunie – 22 iulie).
Racul, sensibil și romantic din fire, devine copleșit de gesturi mici de iubire și se bucură de petrecerea timpului de calitate cu partenerul. Mâncare gătită în casă îi poate face fericiți.

Leu (23 iulie – 22 august).
Leului îi place să fie răsfățat cu daruri generoase. Leul se așteaptă ca partenerul lor, să le ofere cadourile perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților.Timpul petrecut la spa sau la un hotel de lux este ceva ce i-ar place sigur.

Fecioara (23 august – 23 septembrie).
Unul dintre cei mai practici dintre zodiaci, Fecioara ar dori să-și petreacă ziua într-un mod practic, echilibrând munca și viața personală. O Fecioară ar aprecia foarte mult cadouri care își vor perfecționa intelectul sau îi vor ajuta să-și organizeze viața, cum ar fi cărți, enciclopedii, rafturi, organizatori, gadget-uri de bucătărie sau orice altceva care va adăuga valoare stilului lor de viață.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie).
Balanta este totul despre echilibru si romantism. Balanța preferă să facă lucrurile în doi. Prin urmare, tot ce fac ei, care implică și partenerul lor și dragostea lor, va fi suficient. Un film, o carte sau chiar timp petrecut împreună cu partenerul e de ajuns.

Scorpionul (24 octombrie – 22 noiembrie).
Scorpionul ar aprecia tot ce vine de la inima nu conteaza cat de ieftin ar fi, dar nu va tolera niciodata nimic fals.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie).
Săgetătorului place să-și petreacă timpul petrecând și primind cadouri care să-și satisfacă dorințele.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie).
Capricornii au nevoie de mult timp să se angajeze într-o relație, și atunci când o fac, ei fac din asta o „afacere privată”, iubindu-și partenerul în felul lor. Orice cadou care va exprima dragostea partenerului lor pentru ei va fi apreciat de capricorn.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie).
Vărsătorul iubește universul și orice lucru legat de natură, față de această lume, umanității ar fi apreciat de ei. De obicei, ei nu vor urma mulțimea în sărbătorile de Ziua Îndrăgostiților petrecând într-un anume fel, ci vor accepta dragostea și afecțiunea partenerului lor.

Pesti (20 februarie – 20 martie).
Cel mai intuitiv dintre toate semnele zodiacale, peștele ar dori să aibă un timp magic cu iubitul lor, să meargă lângă lac pe o noapte luminată de lumină sau să privească apusul de soare împreună sau culcat pe o pajiște.

loading...

Add comment