Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ai o singură viață,nu mai multe.Trăiește-o așa cum vrei,fără să îți pese de ce spune sau crede lumea

Mulți dintre noi ne trăim viața în funcție de modul în care oamenii își doresc să trăim și să acționăm cum vor ei.Ne mulțumim cu ceea ce avem și nu ne asumăm riscuri sau facem lucruri pe care nu ni le dorim, doar din cauza fricii de a fi judecați și respinși de societatea noastră, de familia noastră și de prietenii noștri.Dar ce importanță are defapt ceea ce spune sau crede lumea pentru noi? Pentru că la final, cea mai mare parte a ceea ce faci, dacă nu totul, va fi uitată de toată lumea din jurul nostru.

Avem o singură șansă de a trăi pe acest pământ și merită să fim preocupați trăind o viață care nu este adevărată pentru noi înșine? Eu cred că nu.În realitate, toți oamenii sunt mult mai îngrijorați de ei înșiși, de viitorul lor, de viața lor, decât de tine.Așa că de ce să trăiești o viață în care să-ți pese întotdeauna de părerea lumii.Oamenii vor spune întotdeauna lucruri, bune sau rele, indiferent dacă îți plac sau nu. Trebuie doar să-i ignori și să-ți trăiești viața după propriul plac.Când povestea ta se sfârșește, nimănui nu-i pasă cu adevărat cum ți-ai trăit viața.Dar, în cele din urmă, ceea ce îți vei aminti în viață, sunt momente care te-au provocat și te-au făcut fericit – momentele în care ai trăit viața așa cum ai vrut tu.

Viața este complicată. Este plină de lucruri pe care poate nu le înțelegem.Nu, viața nu va fi niciodată perfectă.Asta nu înseamnă că nu merită munca – și efortul de a vă asigura că o trăiți așa cum vreți.Găsești frumusețea în viață, oricât de dure ar fi zilele sau săptămânile tale.Alege să trăiești. Alege să te trezești dimineața și să faci tot ceea ce dorești.Luptă pentru fericirea ta! Oricâte lovituri ai primi de la viață, nu renunța! De fiecare dată ridică-te și riscă pentru fericirea ta.Fericirea nu o primești de-a gata.Ea vine doar din acțiunile tale.Iar pentru a fi fericit, viața ta trebuie să se întâmple cum vrei tu, nu cum vor ceilalți.

loading...

Add comment