Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Chiar și cea mai puternică persoană obosește să fie puternică și are nevoie de o pauză

Da, este adevărat.Chiar și cea mai puternică persoană poate fi epuizată la un moment dat.Chiar și ea obosește.Chiar și cei mai curajoși și cei mai rezistenți oameni obosesc să mai aibă grijă de ei și de cei din jur.Obosesc de viața de zi cu zi, de toate facturile pe care trebuie să le plătească lunar și de toată munca pe care trebuie să o facă zilnic.Obosesc să mai fie cei pe care lumea poate conta oricând, în timp ce ei nu pot conta niciodată pe nimeni.Chiar și atunci când nu pot face ceva, lumea să așteaptă să o facă.Cei din jur se așteaptă ca ei să fie întotdeauna acolo și nici măcar nu cred că pot avea probleme de unul singur, că au nevoie de soluționare.

Chiar și cea mai puternică persoană are nevoie de iubire și afecțiune. Nimanui nu-i place să se simtă singur. Nimanui nu-i place să se simtă respins.Chiar și oamenii puternici au nevoie de cineva care să fie acolo pentru ei întotdeauna.Nu sunt întotdeauna eroi, sunt în primul rând oameni.Oameni are au nevoie de cineva pe care să-l poată numi cel mai bun prieten sau partener, cineva care să-i învețe toate lucrurile uimitoare pe care o persoană fidelă le poate face pentru ei.

Pentru că uneori, chiar și cea mai puternică persoană simte că cedează și are nevoie de o pauză.De obicei, oamenii puternici uită de ei înșiși.Uită că și ei au trup, inimă și suflet.Iar când simt că tot ce au construit se destramă, nu există nimeni în jur care să-i ajute. Ei trebuie să facă o pauză și să-și reîncarce bateriile, în caz contrar, se vor epuiza și se vor răni singuri. Ei trebuie să fie vulnerabili pentru o schimbare și să lase alte persoane să facă lucruri pentru ei. Pentru că nu au super-puteri. De asemenea, sunt oameni și trebuie să simtă acest lucru.

În final,chiar și cea mai puternică persoană obosește să fie puternică, deoarece nu se naște cu putere.Au învățat cum să fie puternici pe cont propriu, s-au confruntat cu multe provocări și dificultăți atunci când nimeni nu era acolo pentru a le da mâna.Au învățat singuri că trebuie să fie puternici și independenți, deoarece oamenii pleacă mereu și nu pot conta pe ei pentru ajutor.

loading...

Add comment