Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Scorpionul,cel mai important semn din zodiac.Seamănă cu un înger ce dansează în întuneric.

Scorpionul este unul dintre cele mai importante semne ale Zodiacului, dar deține o mulțime de secrete.Când personal îmi imaginez Scorpionul, văd un înger căzut dansând prin întuneric. Se aprinde noaptea și aduce o înțelegere nouă situațiilor de criză. Profunzimea ei de percepție și capacitatea de a fi cu adevărat cinstit este evidentă pentru toate cele pe care le întâlnește.

În adâncul său este cea mai intensă putere. Totuși, puterea lui este înconjurată de răni și cicatrici din trecut. Un câmp de emoții îi străbate venele. Înțelege durerea ca niciun alt semn zodiacal.Scorpionul este semnul care este cel mai în ton cu suferințele oamenilor.În ciuda întunericului care îl înconjoară, un Scorpion va găsi întotdeauna o modalitate de a se ridica și de a începe din nou.Simbolul său original este cu adevărat șarpele.Șarpele este simbolic al reînnoirii și renașterii. Este o creatură care poate să-și lase pielea și să o regăsească – regenerarea la maxim.La fel ca șarpele, Scorpionul își dorește procesul de reînnoire.Are capacitatea de a reuși orice, datorită puterii sale de voință, răbdare, persistență și intuiție.

Ca un înger căzut, un Scorpion își va face întotdeauna ieșirea din întuneric și în lumină.Puterea de reînnoire și întinerire sunt caracteristici inerente semnului.Indiferent de situație, un Scorpion va găsi întotdeauna o cale de a se ridica din nou în sus.Fiind un semn de apă, este cel mai conectat la partea sentimentală a vieții.Un Scorpion este plin de compasiune și grijă.Are legătură cu suferința și va simpatiza durerea și singurătatea.

În timp ce cei mai mulți au greu să-și vadă drumul prin întuneric, Scorpionul prosperă acolo.Îndrăznește să meargă acolo unde alții pur și simplu nu pot.Ei știu micul adevăr murdar pe care atât de mulți încearcă să-l ascundă. Instinctual acceptă doar că purtăm cu toții o parte întunecată. Pentru ei, este o parte normală a naturii umane. Încercarea de a ascunde asta de un Scorpion este imposibilă.

Ei vor fi întotdeauna cei mai buni psihologi.Ei sunt ființe atașate emoțional și angajate.Ei au cu adevărat cea mai puternică capacitate de a înțelege oamenii pe care îi iubesc la cel mai profund nivel.Poate fi precaut și discriminatoriu cu cei din jur, pentru că vede ceea ce nu văd alții. În final, puțini aleși vor intra în lumea lui.

loading...

Add comment