Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bunici

Deși au plecat dintre noi,bunicii sunt îngerii care ne veghează de sus pentru totdeauna.

Probabil că tuturor că este dor de bunicii plecați prea devreme de lângă noi.Bunicii sunt binecuvântări de la Dumnezeu care sunt de neînlocuit.Sunt îngeri deghizați care se dedică întru totul copiilor și nepoților.Pe măsură ce vremurile evoluează, oamenii își pierd atingerea tradiției. La fel, oamenii nu realizează importanța bunicilor. Vedem cum îi negrijează și uită de ei.În timp ce acest lucru se întâmplă în unele cazuri, în majoritatea cazurilor oamenii își iubesc bunicii și înțeleg importanța lor.

Bunicii sunt acele persoane care ne iubesc neconditionat si ne rasfata la nesfarsit chiar dacă uneori am greșit sau am mai făcut câte o prostioară.Ei ne corectează, dar nu uită să ne iubească necondiționat.Ei sunt cei care ne împing să ne urmărim visele atunci când lumea ne doboară.Chiar dacă unele dintre visele noastre ar putea să nu aibă sens pentru ei, totuși, ei încă cred în noi. Ei ne sporesc încrederea de sine și ne permit să performam mai bine.Bunicii sunt acele persoane cu care ne simțim în siguranță și protejați.Ei au grijă de noi întotdeauna.Locul sigur al aproape tuturor este casa bunicilor lor. Avem un sentiment de calm știind că putem merge oricând la bunicii noștri dacă este nevoie.Că sunt acolo și ne ascultă mereu.

Cu toate acestea, oamenii care au fost suficient de norocoși să interacționeze cu bunicii în timp ce creșteau ar fi de acord că a-i avea în preajmă este o binefacere. Bunicii servesc adesea ca îngeri păzitoriCei care au norocul să aibă bunici cu siguranță își cunosc valoarea.Bunicii sunt mari binecuvântări pe care nu toată lumea este suficient de norocoasă să îi aibă.Deși au plecat dintre noi,bunicii sunt îngerii care ne veghează de sus pentru totdeauna.Când te vei aștepta mai puțin, poate că vei primi un semn care îți vor aminti de persoana dragă care nu mai este lângă tine.

Din păcate, așa cum bunicii noștri sunt sortiți să ne vadă crescând, din păcate așa suntem sortiți să îi vedem părăsindu-ne pentru totdeauna.Este trist, dar adevărat.Așa că, dacă mai aveți bunici în viață, nu uitați de fiecare dată să-i îmbrățișați și să aveți grijă de ei,până nu este prea târziu să mai o puteți face.

loading...

Add comment