Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pe primul loc sunt copiii.Restul lumii poate să mai aștepte.

Știm cu toții că viața se schimbă atunci când avem copii. Dar cât de mult? Viața unui părinte nu este tocmai ușoar.Presupune sacrificii și compromisuri.Nu mai ești egoist sau nu îți pui pe primul loc propriile dorințe. Însă, atunci când privești în ochii copilului tău și vezi ființa umană uimitoare pe care ai creat-o și știi că totul se datorează ție, niciun sacrificiu nu pare prea mare.

Majoritatea copiilor se vor simți mai în siguranță dacă au un contact regulat cu părinții lor.Dacă înțeleg situația, ar trebui să îi implicați în luarea deciziilor.Copiii sunt mai susceptibili să se adapteze la noile aranjamente dacă îi implicați în decizii.Ca oameni, avem tendința de a fi egocentrici, de a ne consuma și de a ne bucura de noi înșine. Este o parte a condiției umane. Cu toate acestea, suntem responsabili de a corecta lucrurile și de a ne controla pe noi înșine și de a ne acorda prioritate vieții. Trebuie să avem grijă de responsabilitățile noastre, oricât de grele ar fi acestea.

Când ai decis să ai copii, de ce i-ai dorit? Cu toții avem un motiv diferit, dar, în cele din urmă, am dorit ca cineva să iubească și să ne iubească înapoi. Cineva să facă parte din familia noastră, să ne bucure, să învățăm și să creștem împreună.Dacă alegi să ai copii, aceștia ar trebui să fie prioritatea ta.Restul lumii poate să mai aștepte.Amintiți-vă că acest lucru este doar pentru o perioadă de timp, nu pentru totdeauna. Nu este suficient să fim pur și simplu acasă cu copiii noștri și să îi lăsăm să facă ceea ce își doresc tot timpul.Trebuie să fii activ și disponibil în prezent pentru ei, întotdeauna.Trebuie să-i înveți valorile și credințele tale.

Copiii vor pleca în lume la vârsta adultă, fie că este vorba de colegiu, facultate, familie sau o carieră mai repede decât puteți clipi. Și când va veni acel moment, inima ta va fi rănită și va plânge pentru vremurile când erau mici și vă puteați bucura de ei și îi puteați îmbrățișa și îi puteați ține acasă alături de voi atât timp cât vă doreați.Recompensa este prea mare pentru a rata asta, dacă nu îți faci timp și efort pentru ca copiii tăi să devină prioritate numărul unu în viață.

loading...

Add comment