Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Banii și puterea te fac arogant,boala și moartea îți demonstrează că ești nimic pe acest pământ

Dacă ai mai mulți bani sau mai mult succes în orice aspect al vieții tale, vei fi întotdeauna privit ca arogant de alții care au mai puțin. Indiferent ce iese din gură sau ce faceți, tot nu veți scăpa de amărăciunea unor oameni.Dar cei mai mulți oameni cu adevărat înstăriți care și-au dobândit averea prin muncă și determinare sunt destul de responsabili.Crearea unor cantități mari de bogăție pe parcursul a zeci de ani, mai ales dacă provineți din mijloace reduse, vă permite, de obicei, să rămâneți cu picioarele pe pământ, în timp ce, dacă faceți sume uriașe de bani rapid pare să aibă un impact în a schimba oamenii.

Dar, totuși oricât de mulți bani ai avea și oricât de mult succes, boala și moartea îți poate demonstra oricând că ești nimic pe acest pământ.Sănătatea este ceea ce o persoană are nevoie cel mai mult din lume.Fără ea ești nimic.Iar bogăția este ceea ce o persoană are cel mai mult nevoie pentru a oferi confort și productivitate vieții.Spre deosebire de bani, sănătatea este ceva ce vei câștiga doar dacă ești persistent și disciplinat. Indiferent dacă este vorba despre o sănătate mentală sau o sănătate fizică despre care vorbim, ambele sunt inseparabile.

Banii sunt foarte puternici. Pot cumpăra multe lucruri în viață.Dar dacă există un lucru pe care banii nu îl pot cumpăra, cu siguranță este sănătatea.Bogăția nu poate cumpăra o sănătate bună. Odată ce ai o problemă critică de sănătate, nu te-ai mai putea întoarce la viața pe care ai avut-o înainte.Când este vorba de cancer sau orice altă boală gravă, s-ar putea să obții toate medicamentele de care ai nevoie pentru a te vindeca, dar banii nu pot face mai mult de atât, încât să vă ofere cele mai bune tratamente și totuși corpul tău să cedeze.Adevărat, acest lucru nu necesită o explicație, deoarece toți suntem capabili să vedem cum funcționează lumea acum.Câți oameni bogați mor la o vârstă fragedă? Există o mulțime.Și nu are nici o legătură că învinovățim averea aici, deoarece sănătatea este doar ceva pe care banii nu pot cumpăra.

Este important să aveți o sănătate bună pentru a câștiga o bună avere și pentru a duce un trai decent.Dar atunci când sănătatea este pusă în pericol, uneori banii nu te mai pot ajuta.Sănătatea este o sursă de fericire, în timp ce bogăția atrage adesea răul.Oameni sănătoși sunt adesea înconjurați de oameni grozavi, însă oamenii înstăriți atrag uneori mulți oameni „falși”.

loading...

Add comment