Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 aforisme despre cea mai importantă persoană din viața noastră,mama

Mama – acel cuvânt care nu poate fi definit într-o singură frază. Acel cuvânt care întruchipează toată dragostea pe care o fi putut să o ofere o ființă umană.O mamă nu este doar cineva care a născut un copil. O mamă reprezintă combinația de sentimente, comportamente și sacrificii care apar în timpul creșterii unui copil.Este singura femeie din lume care îți va ierta constant minciunile, oricât de mari ar fi acestea. Ea îți va oferi în continuare acel zâmbet cald la doar câteva minute după ce ai ​​greșit și ai supărat-o.Ea va fi singura care va susține și vă va ridica spiritul de fiecare dată când vă simțiți jos.

Mamele lasă în urmă toate nevoile personale, astfel încât copiii lor să poată avea tot ce le trebuie. Ele nu vor dormi sau mânca până nu vei ajunge acasă și știu că ești în siguranță. Mamele își vor proteja copiii cu prețul propriei vieți.O mamă va face toate aceste lucruri cu dragoste necondiționată și nu se va opri doar pentru că ai 50 de ani, ai altă familie sau locuiești într-o altă țară.Unii dintre noi ajungem să înțelegem efortul unei mame doar după ce devenim noi înșiși părinți – mai bine târziu decât niciodată, nu? Însă adevărul urât este că uneori poate fi prea târziu, așa că ar trebui să învățăm să spunem „mulțumesc” și „te iubesc, mamă” de fiecare dată când gătește masa noastră preferată și de fiecare dată când sună pentru a ne întreba ce facem.

În continuare am ales cu atenție zece aforisme despre cea mai importantă persoană din viața noastră, adică mama.

1. O mamă este acea persoană care poate lua locul oricui, dar al cărei loc nu-l poate lua nimeni.

2. Dragostea de mamă față de copil este mai prețioasă decât toată averea de pe pământ.

3. Cel mai încăpător și mai sigur loc din lume este sufletul mamei.

4. Singura dragoste care nu se sfârșește niciodată e dragostea unui mame pentru copilul său.

5. Dumnezeu nu poate fi pretutindeni, așa că a creat mamele.

6. Primul dar pe care ni-l oferă mama este viața, al doilea este iubirea, iar al treilea este înțelegerea.

7. Există o ființă minunată față de care vom rămâne întotdeauna datori:mama.

8. A fi o mamă full-time este una din cele mai bine plătite slujbe din lume, întrucât plata constă în dragoste pură.

9. Orice mamă este bogată când își iubește pruncii. Nu există mame sărace, și nici urâte sau bătrâne. Iubirea lor rămâne pe vecie cea mai frumoasă dintre bucurii.

10. Mama este cel mai apropiat prieten pe care îl avem atunci când încercările, grele și surprinzătoare, cad asupra noastră; când nenorocirile iau locul prosperității; când prietenii care s-au bucurat alături de noi, în momentele strălucirii noastre, ne părăsesc în clipa în care problemele ne copleșesc, numai ea rămâne lângă noi și se străduiește prin bunătatea sfaturilor și învățămintelor ei să risipească norii întunecați, făcând ca pacea să se reîntoarcă în inimile noastre.

loading...

Add comment