Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia înflorește în fața bărbatului care o iubește și o respectă

Inima fiecărei femei are instrucțiuni diferite. Sunt scrise prin ochii ei, în zâmbetul ei, prin acțiunile și în lacrimile ei. Trebuie doar să găsească pe cineva căruia îi pasă suficient să le citească.Fiecare femeie merită un bărbat care o alintă, o iubește așa cum e ea, o păstrează ca și cum n-ar vrea niciodată să o lase să plece, nu o înșelă și nu minte, îi șterge lacrimile când plânge, nu o face geloasă cu alte femei, în schimb, face ca alte femei să fie geloase pe ea, nu se sperie să-și lase prietenii să știe ce simte cu adevărat despre ea și îi permite să știe cât de mult o iubește.

Fiecare femeie merită un bărbat care o iubește și o respectă.Un bărbat care îi poate face inima să uite că a fost vreodată ruptă.O femeie adevărat știe să aprecieze bărbatul care merită.Ea va înflori doar în preajma lui.Când femeile se simt iubite, se relaxează și se deschid către noi. Argumentele se disipează, iar energia lor feminină care alimentează curge de-a lungul vieții noastre.Femeia va da tot ce are mai bun lângă bărbatul care o respectă și o iubește.Femeia este fericită atunci când se simte iubită.Pentru că dragostea se transformă în motive de fericire. Când bărbatul o iubește și o respectă, femeia e împlinită.

O femeie are nevoie de un bărbat dispus să o asculte, dornic să o înțeleagă și capabil să o iubească.De un bărbat care, știe să o sărute pe frunte atunci când îi este greu și să-i dăruiască un zâmbet pe buze atunci când este tristă.

Femeile își doresc parteneri cărora să le pese de ele.Femeile nu doresc parteneri perfecti, își doresc bărbați care se străduiesc să le fie cei mai buni.Ele nu doresc neapărat pe cineva care are fiecare pas din viața lui planificat în prealabil, ci vrea pe cineva cu obiective.Nu vor neapărat pe cineva care plânge în fiecare zi, dar vor pe cineva care are curajul să plângă în fața lor atunci când au nevoie.

Femeia este ceva minunat în viața fiecărui bărbat.Ea face bărbatului viața frumoasă, chiar și cu o vorbă duioasă.

loading...

Add comment