Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Într-o zi vei schimba viața cuiva,devenind cel mai bun lucru care i s-a întâmplat

Într-o zi vei fi motivul pentru care cineva va crede din nou în dragoste. Va crede în ei înșiși, în dragostea adevărată și în propriul potențial, în propria lor măreție, deoarece vei arunca lumină asupra tuturor zonelor pe care le-au ascuns, a tuturor zonelor pe care le-au neglijat și a tuturor zonelor pe care credeau că nu le va vedea nimeni.

Într-o zi vei fi persoana pe care cineva o va căuta.Veți întruchipa tot ce au visat vreodată. Vei fi persoana pe care au crezut că nu o vor găsi niciodată pe acest pământ. Vei fi ideea lor de perfecțiune. Veți fi lumea cuiva și vor face orice pentru a vă păstra.

Într-o zi vei fi persoana care vindecă inima ruptă a cuiva. Vei fi persoana care îi face să zâmbească din nou și să se simtă iubiți din nou. Vei fi persoana care îndepărtează durerea. Vei fi persoana care a fixat o inimă frântă și a învățat-o cum să iubească din nou.

Într-o zi vei fi motivul pentru care cineva rămâne. Vei face ceea ce nimeni altcineva nu a fost în stare să facă. Vei fi excepția de la regulă. Vei fi povestea pe care toată lumea o spune când vor să creadă din nou în basme.Într-o zi vei face dragostea să pară ușoară pentru cineva. Nu va fi plictisitor. Nu va fi toxic. Nu va fi unilateral. Va fi puternic, pasional, interesant și fără efort. Va fi o plimbare lină. Va fi genul potrivit de iubire pe care îl recunoști doar după toate cele greșite.

Într-o zi vei fi cel mai bun lucru care i se va întâmpla cuiva. Îi vor mulțumi lui Dumnezeu pentru tine în fiecare zi. Îți vor pune în valoare prezența în viața lor, deoarece îi face să se simtă în viață. Se vor întreba ce au făcut pentru a merita pe cineva ca tine. Se vor plimba cu cel mai mare zâmbet pe față din cauza ta.

Într-o zi vei ști că, căutarea s-a încheiat definitiv și că sfârșitul tău fericit este chiar după colț.Vei întâlni pe cineva și vei ști cum se simte o teamă autentică și o frică de pierdere. Vei întâlni pe cineva care va dori să te protejeze de orice, deoarece te va considera a fi tot ceea ce au nevoie cu adevărat în viață.Veți fi întruchiparea vie a acestei persoane a unui vis de basm devenit realitate.

loading...

Add comment