Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ana Maria Brânză a câştigat Cupa Mondială la spadă de la Tallinn

Scrimera Ana Maria Brânză Popescu a câștigat Cupa Mondială la spadă de la Tallinn, din Estonia, după ce a învins-o pe rusoaica Violetta Kolobova, cu 15-13.Victorie superbă după o zi în care Ana a arătat că e una dintre cele mai mari spadasine ale lumii.

Ana Maria Brânza, după căsătorie, Popescu, este o scrimeră specializată pe spadă.A fost vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing, campioană olimpică pe echipe la Rio de Janeiro din 2016, de trei ori campioană mondială și de șapte ori campioană europeană.Datorită etapei din Estonia, unde a reușit să câștige, dominându-și adversarele tactic și fizic , a făcut un pas important spre Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Celelalte românce s-au clasat astfel: Greta Veres – locul 87, Amalia Tătăran – 91, Denisa Barosan – 126, Alexandra Predescu 169, Bianca Benea – 179.

Multiplu campion național, mondial universitar, european și balcanic, Mihai Popa, antrenorul Anei Maria merită și el felicitări pentru reușita sportivei.Numai o muncă titanică și ore în șir de antrenamente duc la asemenea rezultate precum cele ale Anei Maria Brânză.

„Da, Ana, poți; să CREZI… pentru că dacă tu nu o faci, degeaba cred toți ceilalți în tine!; să NU RENUNȚI… pentru că dacă o vei face, nu vei afla niciodată dacă ai fi putut să reușești!; să MUNCEȘTI… pentru că munca este singurul secret pe care îl cunosc atunci când vine vorba de succes! Tokyo este încă departe și drumul până acolo este foarte lung, dar măcar am început cu dreptul, oricât de stângace sunt eu.Vă mulțumesc vouă pentru energia bună și celor care mă suportă zi de zi… de zi”, acest a fost mesajul transmis de sportiva noastră pe pagina sa de socializare.

Noi îi dorim mult succes în continuare, este o luptătoare și un exemplu pentru toți tinerii sportivi din zilele noastre.Ne bucurăm că Ana a reușit să demonstreze că se poate ajunge acolo unde îți dorești cu multă muncă și ambiție.

loading...

Add comment