Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 lucruri care te vor face fericit chiar acum

Nimeni nu poate fi fericit tot timpul și e în regulă. Câteodată avem nevoie de un mic salt pentru a ne face fericiți. Iată o listă cu 10 lucruri care te vor face fericit acum!

1. Sunteți în viață, deci luați câteva respirații și simțiți aerul din plămâni. Esti inca aici! Fii fericit că ești în viață.

2. Petreceți timp cu familia și prietenii. Timpul petrecut împreună cu familia și prietenii vă pot ridica moralul și vă pot lumina ziua

3. Du-te afară. Respira aerul. Stai la soare. Aerul proaspăt și soarele vă pot ridica starea de spirit și spiritele vă oferă o nouă perspectivă.

4. Trage un pui de somn. Somnul si odihna pot ridica starea ta de spirit si te pot face fericit.

5. Ajutați pe altcineva. Ajutarea altora ne face să ne simțim bine și fericiți atunci când putem face pe altcineva fericit.

6. Zâmbiți și oferiți o îmbrățișare. Un zâmbet mic se poate transforma într-un zâmbet mai mare. Dă-i cuiva o îmbrățișare sau primește o îmbrățișare de la altcineva. Există mai multe studii care arată că, contactul cu alții ridică fericirea!

7. Fii recunoscător pentru lucrurile mici din viața ta.

8. Ascultați muzica. Ascultați melodiile preferate. Știința a demonstrat că muzica ne poate ridica starea de spirit și ne va face mai fericiți.

9. Mergi. Exercițiile s-au dovedit a fi bune în a ridica moralul. Nu trebuie să stai la sala 3 ore și să ridici greutății. Ridică-te și mișcă-te.

10. Găsiți bucurie în momentul prezent. Viața ta poate să nu fie perfectă sau exact ceea ce vrei să fie, dar poți decide să găsești bucurie și fericire în acest moment. Mulți oameni au greutăți mai mari decât tine și și-ar dori să fie în pielea ta.

loading...

Add comment