Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cel mai frumos sentiment din lume este acela când înțelegi că există persoane pentru care chiar însemni ceva.

Ființele umane sunt o specie socială și, atunci când suntem puși în izolare, atunci spiritul nostru începe să se ofilească și să se descompună. Cel mai bun sentiment pe care îl poți avea este să știi că însemni ceva pentru cineva și că ești important pentru o altă persoană într-un anumit fel.Acest lucru vă oferă încredere în sine și un sentiment de valoare de sine, care nu poate fi cumpărat. Faptul că altcuiva îi pasă de ceea ce ți se întâmplă și că ai cu cine să-ți împărtășești viața poate fi de neprețuit. Dacă sunteți singuri, atunci este ușor să deveniți deprimat, imaginându-vă că, dacă ați dispărea, nimănui nu i-ar păsa nici măcar să observe. Acest lucru este la fel ca a fi izolat și are aceleași efecte psihologice asupra unei persoane.

Când cineva ține la tine,te simți mai împlinit.Există cineva cu care poți vorbi atunci când te simți singur sau ai nevoie de sfaturi și există o persoană căreia îi pasă suficient de mult pentru a încerca să te înveselească sau să ofere o discuție plină de viață când ai cel mai mult nevoie.Petrecerea timpului cu alții care țin la tine și doresc să se asigure că ești fericit și sănătos oferă o strălucire care te încălzește în interior și care îți oferă o senzație incredibilă care nu poate fi găsită în niciun alt mod.Nu trebuie să rătăcești singură această viață atunci când ai pe cineva care te iubește și îi pasă de ceea ce se întâmplă în viața ta.

Cel mai frumos sentiment din lume este acela când înțelegi că există cineva pentru care chiar însemni ceva.Cineva căruia îi pasă cum a fost ziua ta.Cineva căruia îi place să petreacă timp cu tine.Cineva care va dori să-și petreacă timpul pentru tine, pentru că asta este ceea ce faci atunci când ții la cineva. Oamenii nu sunt niciodată perfecți,vor exista și persoane care te vor dezamăgi.Fie că este vorba despre un iubit, o iubită sau un membru al familiei căruia îi pasă de tine, apreciază acest lucru.Așa că prețuiește oamenii care țin la tine și pentru care însemni ceva și nu îți investi timpul și inima în cei cărora nu le pasă de tine.

loading...

Add comment