Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Scrisoarea unei mame catre fiica ei: Fii orice isi doreste inima ta sa fii!

Draga mea, viata fiecarui om este o poveste scrisa de degetele lui Dumnezeu. Fii indrazneata, fii curajoasa si crede in puterea visurilor tale – visurile care stralucesc ca stelele in ochii tai frumosi iti vor lumina intotdeauna calea.

Sunt cuvintele pe care o mamica le adreseaza fiicei sale in speranta ca aceasta le va citi cand va creste mai mare. Mesajul ei este insa de fapt unul universal, iar scrisoarea scrisa de Daniyah cuprinde de fapt cuvintele pe care orice mama de fata din aceasta lume si-ar dori ca fiica ei sa le stie.

Scumpa mea fiica,

Parca ieri ai venit pe lume. Imi amintesc cum te-am tinut in brate pentru prima oara. Tu, micuta mea, erai atat de mica si fragila. Mi-ai tinut degetul cu mana ta micuta si mi-ai zambit. Amintirea acelui moment s-a intiparit in inima mea pentru tot restul timpului care a venit dupa.

Scumpa mea, sunt anumite lucruri pe care vreau sa le impartasesc cu tine astazi – experientele si gandurile mele. Citeste-le oricand te vei simti abatuta, poate ca vei gasi o raza de speranta prin intermediul lor.

As vrea sa-ti spun pentru inceput ca imi doresc sa fii orice isi doreste inima ta sa fii. Nu imita pe nimeni altcineva, ramai fidela adevaratului tau eu. Nu pretinde sa fii cineva care nu esti pentru a satisface asteptarile altor oameni. Lumea ne forteaza sa purtam masti. Trist, de-a lungul timpului incepem sa confundam aceste masti artificiale cu chipurile pe care le-am ascuns in trecut. Nu lasa ca acest lucru sa ti se intample tie!

Aminteste-ti intotdeauna ca nimeni nu iti datoreaza nimic. Daca cineva te iubeste, este fiind exista ceva special in tine care le-a atins inimile si le-a adus bucurie imensa. Pe masura ce vei inainta in varsta, incearca cu indarjire sa gasesti in tine acest ceva special si, recunoscandu-l si apreciindu-l, permite-i sa se dezvolte astfel incat sa intalnesti si mai multa dragoste, si mai multa prietenie.

Lumea este un loc frumos, insa adesea cateva lucruri o pot face sa para dura. Templul lui Dumnezeu este facut din dragoste, templul omului este cel care este construit din pietre. Deschide-ti inima catre bunatate. Indiferent de ce se intampla, nu lasa ca oamenii sau gandurile negative sa puna stapanire pe tine. Alegerea dintre a fi un optimist si un pesimist se va afla intotdeauna in fata ta. Alege una din ele, alege intelept!

Nu lasa sa moara copilul din interiorul tau. Atata timp cat ai grija de copilul din tine, vei gasi fericire si bucurie in viata.
Sursa: garbo.ro

loading...

Add comment