Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Aveți încredere în Dumnezeu în timpurile dificile”.

A avea credință în Dumnezeu în perioadele dificile poate fi incredibil de greu.Uneori, chiar chinuitor.Dar vreau să mărturisesc că încrederea în Dumnezeu în vremuri dificile vă poate ajuta foarte mult. Și este posibilă pentru oricare dintre noi.

Când navigăm prin cele mai întunecate momente ale vieții, de cele mai multe ori, tot ceea ce putem ține este credința noastră în Dumnezeu. Credința noastră este ceea ce ne susține, ceea ce ne ajută în momente provocatoare când noi, noi înșine, nu putem vedea lumina la capătul tunelului.În acele vremuri, prin credința noastră, avem încredere că Dumnezeu trebuie să aibă un plan, trebuie să existe un scop mai mare pentru suferința noastră. Fără această credință, nu am avea nimic de care să ne ținem, nimic care să ne treacă prin noaptea întunecată a sufletului.Credința și încrederea în Dumnezeu înseamnă a crede în timpul divin al lui Dumnezeu și a crede că Dumnezeu are interesul binelui nostru mai mare la inimă, chiar și atunci când nu îl putem vedea în acest moment. Există întotdeauna un motiv.

Acceptă situația așa cum e ea.
Unul dintre cele mai provocatoare lucruri când întâmpinați dificultăți este să acceptați unde vă aflați. Este posibil să nu fiți în situația ideală pentru a face față acestei calamități. Este posibil să nu vă placă cărțile care v-au fost distribuite sau să înțelegeți de ce v-au fost distribuite. Cu toate acestea, trecerea într-un spațiu de negare și rezistență cu privire la situația dvs. actuală nu va ajuta la probleme. De fapt, ceea ce rezistați persistă. Cu cât lupți mai mult împotriva însăși situației cu care te confrunți, cu atât mai mult va trebui să o înduri. Acceptați-o, astfel încât să puteți începe să treceți prin ea. Acesta este punctul tău de pornire. Renunță la orice noțiuni preconcepute cu privire la modul în care ar fi trebuit să meargă lucrurile și acceptă că aici ești. După ce poți să te confrunți cu situația ta actuală, atunci vei putea să o predici lui Dumnezeu și să începi să avansezi.

Rugați-vă mult.
Rugăciunea este o practică importantă de vindecare care ne ajută nu numai să ne conectăm cu divinul, ci și să ne concentrăm asupra obiectivului final.Folosește-ți timpul de rugăciune zilnic ca o demonstrație a credinței tale. Adu mulțumiri în fiecare rugăciune profundă și din inimă, revărsând recunoștința pentru binecuvântările care ți-au fost dăruite în trecut, în prezent și pe care știi că vor fi în viitor.

Fii deschis pentru a primi îndrumări.
Acordați atenție și fiți conștienți. Observați orice nod intuitiv sau orice mesaj repetitiv pe care îl puteți întâlni în timpul zilei. Acesta este spiritul care vă vorbește. Observa. Fii deschis la el.Uneori, cele mai mari binecuvântări, cele mai uimitoare cadouri, vin în cele mai neobișnuite pachete.

Ai încredere în Dumnezeu.
Cred cu adevărat că toate lucrurile se întâmplă dintr-un motiv. Chiar și în orele mele cele mai întunecate, am știut întotdeauna că Dumnezeu are un scop. Este posibil ca acest scop să nu fie convenabil pentru mine în acel moment, dar știu că sunt aici pentru a-i servi pe alții ca slujitor al lui Dumnezeu.

loading...

Add comment