Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Viața e scurtă.Petrece-o cu oameni care te fac să râzi și să te simți iubit.”

Viața este scurtă, motiv pentru care este atât de important să te bucuri de fiecare moment.Este ușor să pierzi din vedere imaginea de ansamblu. Viața îi stă în cale. Liste de activități, responsabilități, misiuni. Nu este vina ta. Cei mai mulți dintre noi suntem preprogramati pentru a cădea în capcana unei spirale îngrijorătoare. Suntem obsedați de lucruri care, în marea schemă a lucrurilor, nu contează.Cercetările arată că adultul obișnuit petrece echivalentul unei ore pe zi îngrijorându-se, fie că este obsedant în legătură cu o factură neplătită sau ca să se gândească dacă a încuiat ușa de la intrare.Fiecare moment contează. Grija este o pierdere de timp și energie.

Uneori este nevoie de adversitate sau provocări pentru a realiza cât de prețioasă este viața. Ați pierdut vreodată pe cineva pe care l-ați iubit? Se poate simți ca și cum ar fi fost aici un moment și apoi au trecut pe următorul. Acestea sunt momentele în care ne dăm seama cât de scurtă poate fi viața.Nu există nicio garanție că ziua de mâine va veni.Dacă a existat vreodată un moment în care să faci lucruri care contează pentru tine și să ai recunoștință pentru viața ta, acum este timpul. Pentru că viața este scurtă, trebuie să o îmbrățișăm. Un citate celebru a lui Paulo Coehlo spunea așa: „Într-o zi te vei trezi și nu va mai fi timp să faci lucrurile pe care ți le-ai dorit întotdeauna. Fa-o acum.”

Petrecere viața în fiecare zi ca și cum ar fi ultima.Nu știi niciodată ce poate să îți rezerve ziua de mâine.Petrece-o cu oameni care te fac să râzi și să te simți iubit.Oamenii cu adevărat speciali te iubesc necondiționat, sunt acolo în vremurile vesele și în momentele triste.Viața este scurtă, de aceea petreceți mai mult timp cu oamenii care vă sunt mai valoroși și dragi.Iubeste în fiecare zi ceea ce faci si bucura-te de ceea ce vrei ca lucrurile bune sa se intample in viata ta.Cel mai bun prieten din viață este prietenul cu care râzi, plângi și ești în siguranță și poți avea încredere cu adevărat în el.

Realitatea tristă este că o mulțime de oameni trec prin viață care nu au experimentat niciodată cu adevărat tot ce are de oferit viața.De ce? Pentru că trăiesc în frică. Ideea de a-și asuma un risc îi sperie, așa că, în schimb, rămân în zonele lor de confort și ignoră.Nu faceți asta.Viața e scurtă.Iar tu ești autorul poveștii tale.Nu pierde timpul sau energia cu lucruri care nu te fac fericit.

loading...

Add comment