Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În viață risipim ani,iar la moarte cerșim clipe

Oamenii din societatea actuală sunt preocupați de prea multe lucruri lipsite de importanță în viață.Cu toții suntem îngrijorați de viitor. Ne gândim mereu la ce ne ne rezervă ziua de mâine și la zilele care vin după aceea.Nu spun că acest lucru nu este important în viață.Dar nu trebuie să ne fie frică să punem aceste lucruri în așteptare și să trăim doar în momentul respectiv.Este foarte important să realizăm că viața este scurtă și nu merită irosită.Viața trebuie trăită.

Prețuiește ceea ce ai în viață.Nu aștepta până când este prea târziu pentru a spune ceea ce gândești sau pentru a-i arăta sau mărturisi cuiva dragostea.Nu-ți irosi viața cu persoana care nu te fac fericit.Fiidcă nu știi cât de lungă sau scurtă va fi viața ta, luptă să fii fericit astăzi.Nuu pierde timpul cu nimicuri.Timpul este mai prețios decât orice.

Nu trăi viața întrebându-te ce s-ar fi putut întâmpla dacă făceai un lucru sau altul, sau dacă mergeai acolo.Dacă vrei să faci ceva, fă-o. Nu te mira ce ar fi putut fi.E în regulă să mai greșești pe parcurs.Suntem oameni, cu toții greșim.Iar din greșeli învățăm.Nu te rușina niciodată de eșecurile tale.Învață din ele și ia-o de la capăt.E în regulă să plângi uneori. Toți cădem uneori.După furtună vine curcubeul. Chiar și atunci când nimic nu pare să meargă corect, un simplu zâmbet poate schimba totul.

Trăiește în clipa asta.Nu-ți face griji pentru ce s-a întâmplat ieri. Nu te gândi la lucrurile pe care le-ai fi putut schimba, pentru că șansele nu ai putea să le ai. Trăiește doar momentul și bucură-te azi.În viață risipim ani,iar la moarte cerșim clipe.Fă tot ceea ce vrei să faci acum.Cațară-te pe un munte. Mergi într-un loc în care nu ai fost niciodată și ți-ai dorit de mult să mergi. Învață să cânți la un instrument. Învață să desenezi. Învață o limbă nouă. Îndrăznește să faci tot ceea ce-ți dorești.Nu vă mulțumiți cu nimic mai puțin decât meritați. Viața este prea scurtă pentru a pierde timpul cu ceva mai puțin decât meritați.Și nu trăi cu regrete.Ce e făcut e făcut.Viața trebuie trăită, pentru că ni s-a dar fără să o cerem și ni se va lua fără să fim întrebați.

loading...

Add comment