Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când ajuți pe cineva,nu sărăcești,ci îmbogățești sufletul cu fapte bune

Ajutorul oferit celor din jur, este o parte fundamentală a umanității.Unii bărbați și femei își dedică viața în ajutorul celorlalți,cum ar fi cei care lucrează ca medici, pompieri, polițiști sau alte meserii în care oamenii își riscă viața pentru binele comun.Dar ajutorarea altora nu se limitează la aceste gesturi sau perioade de necaz. Ajutarea celorlalți se poate face în fiecare zi. Și, contrar a ceea ce ați auzit, a ajuta pe ceilalți nu trebuie să fie întotdeauna un act dezinteresat. Este important să înțelegem că a ajuta pe ceilalți, te ajută efectiv pe tine în primul rând. Indiferent care este motivația, a ieși și a-i ajuta pe ceilalți este cheia.

Când ajutați pe cineva, va fi mai probabil să vă ajute. Acesta este acordul de bază, nerostit, care alimentează aproape fiecare mișcare.Este mult mai ușor să găsești ajutor atunci când cineva știe că vei face același lucru pentru ei.Când ajuți pe cineva, nu sărăcești deloc, ci îmbogățești sufletul cu fapte bune.

Karma merge pe ambele sensuri. De prea multe ori, ideea karmei este descrisă într-un mod negativ. Dacă faci rău, rău te va găsi. Dar funcționează și în sens invers. Când ești o persoană bună și ajuți oamenii, lucrurile bune par să se întâmple mai devreme sau mai târziu și pentru tine.Iar dacă nu crezi că vei fi răsplătit pentru faptele bune pe care le faci, te vei simți deseori mai bine cu tine și va crește probabilitatea ca următoarea experiență să fie una pozitivă, mai degrabă decât una negativă.

Atunci când faci bine îți îmbogățești sufletul cu fapte bune.Te simți mai bine.Ajutarea celorlalți este o modalitate excelentă de a te simți mai bine cu tine. Să vezi un zâmbet sau chiar lacrimi de bucurie, merită totul. Este la fel de simplu.Este un sentiment minunat ajutându-i pe alții, în special pe cei care au nevoie de cel mai mult ajutor. De exemplu, a ajuta pe oricine nu te costă nimic. Dă o mână și într-o zi, vei mai primi încă 10000. De asemenea, simți un sentiment de mulțumire.

Nu așteptați o altă zi pentru a ajuta sau a face pe cineva fericit, faceți-o acum! Pentru că, este posibil să nu mai aveți șansa să faceți acest lucru.

loading...

Add comment