Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

9 exerciții pentru femeile de peste 40 de ani,să arate și să se simtă mai tinere.

Îmbătrânirea este un proces pe care mulți dintre noi și-ar dori să-l evite dacă se poate, dar este o parte a vieții noastre.Din păcate, acest proces are o serie de efecte secundare nedorite, cum ar fi durerile, rigiditatea și slăbiciunea în locuri în care nu am mai simțit acest lucru până acum.Iar aceste probleme te pot face să te simți extrem de bătrân.Dar există un truc pentru a îmbătrâni, reducând în același timp toate aceste dificultăți. Tot ce trebuie să faci este să te menții activ.În continuare vă vom arăta 9 exerciții recomandate pentru femeile de peste vârsta de 40 de ani, care le vor face să arate și să se simtă mai tinere.

1.Genoflexiunile.


Genoflexiunile sunt un exercițiu perfect pentru femeile trecute de 40 de ani, deoarece mențin posteriorul ferm, mușchii puternici și întregul corp este mai tonifiat.De asemenea, vă veți bucura de o flexibilitate mai bună.

2.Întinderi.


Concentrându-se asupra tendoanelor, șoldurilor și posteriorului, care pot avea deteriorări și rigiditate odată cu înaintarea în vârstă, aceste întinderi vă ajută să vă mențineți corpul inferior puternic.

3.Podul de jos.


Mușchii pe care îi folosim pentru a ne împinge înainte se deteriorează adesea odată cu vârsta, potrivit antrenorului principal al Academiei Naționale de Medicină Sportivă, Kyle Stull. Această schimbare pune mușchii în pericol degenerativ. De asemenea, ei vor simți o slăbire, dacă vă petreceți cea mai mare parte a zilei stând așezat.

4.Exerciții de rezistență.


Pe măsură ce îmbătrânești, metabolismul tău încetinește. Exercițiile de rezistență sunt modalități excelente de a-l menține bine arzând, astfel încât să vă simțiți mai tânăr.Dacă aveți acces la o bandă de alergat sau la o bicicletă este perfect, dacă nu, puteți alerga prin parc, în aer liber.

5.Sărituri de coardă.


Saltul la coardă este un mod simplu, dar puternic, de a vă îmbunătăți sănătatea inimii Are efecte extrem de pozitive asupra sistemului cardiovascular și arde multe calorii într-un timp scurt.Doar cinci seturi de câte 15 salturi fiecare – cu pauze de 10 secunde între ele – pot face minuni. Dar dacă nu doriți să săriți coarda, actul de a sări în sine, chiar și foarte ușor, sa dovedit a avea beneficiile sale. Este important să continuați să vă mișcați.

6.Planșa.


Planșa este excelentă pentru reducerea durerilor de spate, care adesea încep să se dezvolte mai mult atunci când aveți peste 40 de ani.Acest exercițiu ajută, de asemenea, la întărirea mușchilor toracici și spinali, care vă ajută să vă mențineți spatele într-o formă bună.

7.Echilibru pe un picior.


Este important să vă mențineți echilibrul pe măsură ce îmbătrâniți. Asigurarea faptului că coordonarea dintre receptorii nervoși, mușchii, urechea internă și ochii sunt în ordine vă poate permite să vă simțiți mai încrezători și, prin urmare, mai tineri.

8.Yoga.


Mintea ta trebuie să fie la fel de sănătoasă ca și corpul tău dacă vrei o sănătate pozitivă. Nu te poți simți tânăr dacă creierul tău se simte îmbătrânit și epuizat, la urma urmei. Datorită capacității sale de a promova relaxarea, yoga poate fi o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă simțiți tineri la suflet și la minte.

9.Mersul zilnic pe jos.


Mulți oameni cred că exercițiile fizice trebuie să fie dure și tensionate pentru a fi utile, dar acest lucru nu este tocmai adevărat.Unele cercetări indică faptul că doar mersul zilnic pe jos, poate adăuga ani și ani vieții tale.

Amintiți-vă, îmbătrânirea este ceva normal, natural și sănătos.Nu trebuie să vă propuneți să preveniți complet îmbătrânirea, ci să promovați o tranziție mai lină între tinerețe și bătrânețe.

loading...

Add comment