Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un gest mare făcut de omul de afaceri Mohammad Murad

Mohammad Murad, proprietarul lanțului hotelier Phoenicia și a fabricii Mandi din Topoloveni s-a implicat în ajutorarea sistemului medical românesc.În plus a împărțit 70 de tone de produse alimentare la 15.000 de pensionari cu venituri de până în 1.500 de lei.Produsele au fost duse până la ușa oamenilor din orașul și județul Constanța.Oamenii vor primi orez, paste, zacuscă, dulceața, fasole, salata de vinete, ulei, legume asortate, pateuri,murături, biscuiți, zahăr, cartofi, ceapă și morcovi.

Mohammad Murad a scris pe o rețea de socializare că doar ”împreună putem învinge”. ”Sper să pot fi de folos și așa cum spuneam să ușurez suferința oamenilor și în special a celor vârstnici. Mă bucură foarte mult când văd că sute și mii de oameni au sărit în ajutorul sistemului medical, doctori, asistenți, infirmiere și nu numai. Sunt convins că dacă fiecare dintre noi ar oferi câte puțin VOM FI BINE și vom trece mai ușor peste acest mare necaz. Împreună cu echipa și alți prieteni am început o inițiativă întinzând mâinile către cei care au nevoie”, a transmis Mohammad Murad.

Proprietarul lanțului hotelier Phoenicia i-a îndemnat pe toți cei care au posinilitatea să ajute și să se implice în această luptă, din care toți trebuie să ieșim victorioși.Ea a făcut donații către spitale și unități medicale și a pus la dispoziție sistemului medical sanitar resursele și logistica sa, cum ar fi hoteluri, mașini și personal.

Investitorul de origine libaneză, Mohammad Murad a venit în România în anul 1982, pentru a studia la facultatea de medicina şi a ajuns după 30 de ani să fie unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară.Omul de afaceri povesteşte că familia sa avea în Beirut o fabrică de confecţii. „Suntem nouă fraţi, toţi am făcut şcoli, iar trei sunt în România şi restul în Liban, Canada şi Australia. Am avut o educaţie de acasă, fără de care cred că e greu să te poziţionezi şi în afaceri, iar cea mai bună afacere pe care am făcut-o în ultimii 20 de ani e că m-am autoeducat.”

Jurnalistul și politicianul Rareș Bogdan a postat acest mesaj pe o rețea de socializare: „Felicitări MOHA, ești mai român decât mulți români!”

loading...

Add comment