Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Fă-ți timp să te rogi.Este cea mai mare putere.”

Rugăciunea este cheia binecuvântării lui Dumnezeu pe tărâmul spiritului.Rugăciunea este importantă pentru că ne apropie mult mai tare de divinitate și pentru că ne dezvăluie inima și mintea lui Dumnezeu.Rugăciunea este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face un creștin. Este o perioadă în care comunici cu Dumnezeu și ar trebui să fie luată foarte în serios. Deși există o semnificație teologică profundă în rugăciune, nu trebuie să fie ceva complicat și dificil. Este un lucru pe care oricine îl poate face oriunde și oricând.

Aveți timp de rugăciune în fiecare zi?
Prea adesea, începând în fiecare zi cu o lungă listă de obiecte de făcut, care ne țin atât de ocupați din zori până în amurg, încât simțim că nu avem timp să ne rugăm, să studiem și să creștem spiritual.Dar acest lucru nu trebuie să fie așa.Putem să ne facem programul nostru și nu ne putem pierde timpul pentru cea mai importantă activitate dintre toate – urmărirea creșterii spirituale.Avem întotdeauna timp pentru prioritățile noastre. Dacă creșterea spirituală este o prioritate, o vom obține indiferent de situație.

A învăța să te rogi în mod regulat și a cere creștere spirituală este o parte din a te iubi pe tine însuți.Nu lăsați prioritățile materiale să vă guverneze agenda în detrimentul creșterii voastre spirituale.Când umpleți rezervorul de combustibil din mașină, știți că puteți conduce un anumit număr de kilometri, și atunci trebuie să realimentați.

La fel, cu rezervorul tău spiritual de combustibil – conștiința ta despre adevărul spiritual – trebuie să-l păstrezi plin! Nu-l lăsați să se golească să vă golească și să vă lase blocați pe o bancă de șanțuri undeva pe un teritoriu îndepărtat.Faceți timp pentru a vă ruga. Poate fi dimineața devreme, în miezul zilei, sau cu o oră înainte de a merge la culcare. Orice funcționează pentru tine și aduce cele mai bune rezultate. Merită efortul.Este cea mai mare putere.

Inspirația pe care o obțineți din comuniunea semnificativă cu Dumnezeu va binecuvânta fiecare activitate din zilele voastre.Aceasta va face ca toate celelalte activități să curgă mult mai lin. Va aduce răspunsuri la gândul tău mult mai repede. Acesta va armoniza relațiile, va rezolva conflictele și va demonstra aprovizionarea. Te va binecuvânta mai mult decât orice altă prioritate. Va fi cea mai importantă acțiune pe care o întreprindeți.Reaprovizionarea energiilor noastre spirituale cu rugăciune și ascultarea mesajelor de la Dumnezeu, ne aduce un drum lung cu recompense mai bogate și mai înalte ale relațiilor bune, pacea sufletească, sănătatea bună, satisfacția și bucuria divină, pe care bogățiile, luxurile și statutul nu le pot oferi niciodată.

loading...

Add comment