Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeile divorțate întineresc cu 10 ani, potrivit unui studiu

Am primit sfaturi de specialitate de la consultanti in domeniul relatiilor de cuplu si autorii Ghidului de supravietuire dupa divort, Carol Ferguson, Micki McWade, Rachel Gladstone și Sharon Rivkin, care vorbesc despre beneficiile femeilor divortate.

O să începem prin a spune că divorțul nu este ceva ușor.Acum, nu încercăm să minimalizăm acest fapt incontestabil, dar vrem să știți că există beneficii pe care o femeie divorțată le are.De fapt, experții noștri au venit cu o mulțime de avantaje pentru statutul de femeie divorțată, și iată în continuare care sunt acestea!

În primul rând, femeile în urma unui divorț devin mai puternice. Așa cum se spune, dacă poți trece prin asta, poți trece prin orice. Veți deveni mai aproape de prietenii dvs. și îi veți aprecia mai mult. Ei pot fi un umăr pe care să te poți sprijini și pot da sfaturi foarte bune.După divorț ai control absolut al vieții tale.Luați deciziile pe care doriți să le luați fără a fi nevoie să vă consultați cu altcineva.Sunteți independenți.Faci ceea ce vrei, când vrei și cum vrei. Acest lucru va crește stima de sine.Poți să crești ca persoană. Divorțul poate fi începutul unei vieți mai bune și mai bune. Singurele restricții asupra vieții tale vor fi cele pe care tu ți le impui.

Vei știi data viitoare mai bine cu cine vrei să te căsătorești. Vei învăța din experiența aceasta numai lucruri bune, care pe viitor te vor ajuta să-ți găsești jumătatea. Probabil că te-ai căsătorit în tinerețe, când încă nu știai exact cine erai. Acum, puteți să vă gândiți la ce s-a întâmplat în relație și la ce parte ați jucat în despărțire. Apoi, puteți decide ce fel de persoană doriți să fiți într-o relație și ce doriți la partenerul dvs. Cu siguranță vei știi ce nu vrei într-un partener.

Vei câștiga putere. O femeie divorțată devine adesea mai puternică și mai curajoasă decât prietenii ei căsătoriți. Învață să echilibreze noi responsabilități împreună cu cele vechi și devine mai conștientă de nevoile copiilor ei. Ea vede că poate rezolva probleme nefamiliare și că poate să o facă, chiar și atunci când simte că nu mai poate.

Stiinta spune ca femeile divorțate sunt de multe ori, mai fericite si mai sanatoase decat femeile casatorite.De asemenea, se spune că o femeie divortata intinereste pana la 10 ani, potrivit unui studiu interesant care sustine ca femeile care isi parasesc partenerii toxici sunt mai sanatoase decat cele casatorite si bineinteles, chiar mai fericite.Deci, aplaudă-te pentru că ai curajul să ieși din ceva care nu funcționa și fii mândră de tine pentru că te-ai mișcat înainte.

loading...

Add comment