Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sufletul fiului tău te-a ales înainte de naștere,pentru a fi mama lui

Pentru a evolua, sufletele noastre vin pe Pământ de mai multe ori. Știu că pe măsură ce am crescut și m-am schimbat și am aflat despre contractele sufletești și despre reîncarnare, gândurile și credințele mele au gravitat în jurul acestei noțiuni.

Una dintre cele mai frecvente întrebări cu privire la naștere este dacă ne alegem părinții și, dacă da, de ce? Ne alegem părinții. Cu toate acestea, nu sunt doar părinții pe care îi selectăm, ci stilul de viață, personalitățile și experiența oferită de o anumită familie. Aceasta este o selecție asupra căreia îngerii noștri dețin o influență deosebită.

Sufletele se nasc mereu în corpuri diferite. Ei sunt născuți de-a lungul multor vieți diferite și pot fi potriviți cu aceiași părinți sau cu diferiți. Este posibil să nu ne amintim procesul propriu-zis, dar cu siguranță alegem persoanele cu care suntem meniți să fim înainte de naștere.Sufletul tău alege ora și data nașterii tale, precum și locația în care te vei naște și în a cărei familie o vei face a ta.Sufletul copilului tău te-a ales înainte de naștere,pentru a fi mama lui.Acest lucru se întâmplă mult înainte de a fi chiar conceput. Deși nici unul dintre noi nu ne vom aminti aceste lucruri când ajungem pe planetă, acele decizii sunt proeminente și viața voastră va fi ghidată de ele pe parcurs.Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu veți avea liber arbitru de a face anumite lucruri.Puteți face întotdeauna orice schimbări pe care le considerați necesare pentru ca viața dvs. să continue pe calea cea bună. Nu putem întotdeauna să ne proiectăm propriul destin și soarta noastră, dar cu siguranță, îi putem da un punct în direcția dorită.

Când te naști și simți brațele mamei pentru prima dată, ai cumva senzația că ai întâlnit persoana potrivită, te simți protejat și liniștit.Atracția dintre mamă și copil va fi reciprocă.Vei ști că ai fost binecuvântat cu familia potrivită în această viață.Vei ști că ai ales familia potrivită, legându-ți sufletul de ei.Legătura cu mama este creată înainte de a apărea pe lume, iar sufletele se unesc pentru totdeauna. Se spune că singura dragoste care nu se sfârșește niciodată estre dragostea unui părinte pentru copilul său.

loading...

Add comment