Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
aloe vera

Aveți un ALOE în casă? Iată câte boli puteți trata cu el

Aloe vera este o plantă cu multiple beneficii, de la îmbunătățirea sănătății pielii până la susținerea sistemului imunitar.Aloe vera este o plantă ușor de crescut și necesită îngrijire minimă, fiind o adăugire excelentă pentru orice casă.
Iată cum această plantă extraordinară poate fi folosită în tratamentul anumitor afecțiuni și ce avantaje aduce în casa fiecăruia.

 1. Ameliorarea arsurilor
  Gelul de aloe vera este frecvent utilizat pentru a calma arsurile minore, inclusiv arsurile solare. Acesta ajută la reducerea inflamației și la accelerarea procesului de vindecare.
 2. Îngrijirea pielii
  Aloe vera este un ingredient popular în produsele de îngrijire a pielii datorită proprietăților sale hidratante și antiinflamatorii. Este eficientă în ameliorarea eczemelor, psoriazisului și a altor afecțiuni ale pielii.
 3. Sănătatea sistemului digestiv
  Aloe vera poate ajuta la ameliorarea constipației și la îmbunătățirea sănătății digestive. Sucul de aloe vera, luat cu moderație, poate stimula tranzitul intestinal și poate susține sănătatea florei intestinale.
 4. Stimularea sistemului imunitar
  Planta de aloe vera conține antioxidanți puternici care pot ajuta la stimularea sistemului imunitar și la combaterea radicalilor liberi.
 5. Scăderea nivelului de zahăr din sânge
  Cercetările preliminare sugerează că aloe vera poate ajuta la scăderea nivelului de zahăr din sânge, fiind astfel utilă pentru persoanele cu diabet de tip 2.

Aloe Vera purifică aerul.Studiile NASA au arătat că aloe vera este una dintre cele mai bune plante pentru purificarea aerului. Aceasta poate ajuta la eliminarea formaldehidei și a benzenului, care sunt substanțe chimice găsite în detergenți și vopsele.Cu frunzele sale verzi și carnose, aloe vera adaugă o notă de verde și o estetică plăcută oricărui spațiu.

Este important să rețineți că, deși aloe vera are multe beneficii potențiale, poate interacționa cu anumite medicamente și nu toată lumea o tolerează bine. Întotdeauna discutați cu un profesionist în sănătate înainte

loading...

Add comment