Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Alege să ai alături persoane cu valori morale care coincid cu ale tale…

Ei bine, partenerul tău de viață, poate avea diferite calități și defecte, însă cel mai important lucru e să fii cu el pe aceeași lungime de undă.Se spune că doi parteneri trebuie să privească mereu în aceeași direcție pentru ca relația lor să prospere.Cam același lucru este și la relațiile de prietenie, în familie sau în colectivul de la locul de muncă.Vom vedea în cotninuare de ce este atât de important ca în viaţă să ne alegem persoane cu același nivel de valori.

Valorile vă ajută să vă dezvoltați sentimentul de sine.
Cunoașterea valorilor înseamnă că puteți dezvolta opinii puternice despre subiecte importante. Nu vrei să crezi doar ceea ce credeau părinții tăi. Nu poți spune doar că te crezi ceea ce cred prietenii tăi. Trebuie să vă dați seama ce credeți cu adevărat și apoi puteți să vă împărtășiți sinele sincer cu alții.

Valorile vă ajută să vă creșteți încrederea.
Identificarea valorilor îți crește nivelul de încredere, deoarece aduce un sentiment de stabilitate și siguranță în viața ta. Când știi ce vrei, nu contează ce vor ceilalți. Când știi ce este important pentru tine, nu contează ce este important pentru alți oameni. Acest lucru va aduce în mod natural un sentiment de încredere în viața ta.

Valorile vă ajută să vă găsiți scopul în viață.
Ti-ai dat deja seama de scopul vietii? Dacă nu, cum este cazul majorității dintre noi, valorile pot ajuta la răspunsul la întrebarea atotcuprinzătoare: „Care este scopul meu în viață?” Nu puteți aștepta să știți ce doriți din viață dacă nu știți ceea ce este important în viață.

Nici mintea, nici intelectul, nici studiile nu determină în sine valorile.Aceste valori se formează din puritate interioară şi împlinire.Aceste valori fac persoana nu doar o ființă vie, ci un om.Valori precum deminitatea, integritatea, onestitatea, acceptarea, recunoștința, bunătatea, respectul, onoarea, oferă vibrații înalte sufletului şi fac omul curat şi luminos.Alege persoane cu aceste valori în viața ta și vei fi fericit! Oamenii care te inconjoara iti influenteaza intr-o mare masura existenta in mod inconstient,de aceea este foarte important sa fii foarte selectiv cu oamenii care alegi sa faca parte din viata ta.

loading...

Add comment