Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cele mai frumoase citate ale lui Meryl Streep

Meryl Streep este considerată de mulți ca fiind cea mai bună actriță a generației ei. Ea este cunoscută pentru versalitatea ei în rolurile pe care le joacă și modul în care se adaptează foarte repede cu personajul pe care îl interpretează. Meryl Streep și-a construit cariera într-o abilitate remarcabilă de a se transforma de fiecare dată când își asumă un nou rol. Cu 20 nominalizări la Premiile Oscar și trei victorii, a primit mai multe nominalizări decât oricare alt actor, de sex masculin sau de sex feminin, în istoria Premiilor Oscar. De asemenea, a primit 30 de nominalizări la Globul de Aur și opt victorii.În continuare noi am adunat cele mai frumoase citate ale lui Meryl Streep.

Am pierdut dorinta de a-i multumi pe cei care nu ma plac, de a-i iubi pe cei care nu ma iubesc si de a zambi la cei care nu vor sa-mi zambeasca.

Nu trebuie să devii faimos.Este suficient să îți faci mama și tatăl mândri de tine.

Formula fericirii și a succesului este doar a fi tu însuți în cel mai intens mod cu putință.

Marele dar al ființelor umane este că avem puterea de empatie.

Cred in puterea rasului. Cred ca ii puteti dezarma pe oameni, daca ii faceti sa rada.

In prietenie, urasc lipsa de loialitate si tradarea. Nu ma inteleg cu persoanele care nu stiu cum sa iti faca un compliment sau sa te incurajeze in momentele dificile.

Trebuie să îți îmbrățișezi îmbătrânirea. Viața este prețioasă, iar când ai pierdut mulți oameni, îți dai seama că fiecare zi este un dar.

Am decis să nu mai accept pretențiile, ipocrizia, lipsa de onestitate și lauda ieftină.

Dacă vrei să-ți atingi scopurile, iată cea mai simplă rețetă: analizează mărunt activitatea ta zilnică, iubește-o și crede în ea.

Nu mai am rabdare cu cei care nu merita rabdarea mea.

Momentul in care incepe sa iti pese de ce zic ceilalti este momentul in care nu mai esti tu.

Sfatul meu: Nu iti pierde prea mult timp stresandu-te cu pielea ta si greutatea. Dezvolta-ti activitatile si ceea ce lasi in lumea asta.

Personalitatea e vizibila imediat, inca de la nastere, si nu cred ca se schimba realmente.

Cred ca cel mai puternic lucru pe care l-am facut cand eram mai tanara, a fost sa ma eliberez de orice grija cu privire la felul cum arat.

Daca ai o viata de familie foarte aglomerata si o cariera foarte solicitanta, intotdeauna ceva nu o sa-ti iasa tocmai bine

Nu mai am rabdare pentru anumite lucruri, nu pentru ca am devenit aroganta, ci pur si simplu pentru ca am ajuns intr-un punct in viata mea in care nu vreau sa pierd mai mult timp cu lucruri care ma nemultumesc sau ma dor.

Nu mai vreau să le fiu pe plac celor care nu mă plac…

loading...

Add comment