Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Gigi Becali,donații de 100.000 de euro pentru Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş: ”Le aduc 5.000 de măști zilnic”

Patronul FCSB, Gigi Becali, un om cu suflet mare, a cumpărat un camion de produse și le-a donat Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș.El a primit o scrisoare de la cei de la spital, care l-a impresionat până la lacrimi şi astfel nu a putut să rămână indiferent.

„Cei de la Matei Balş mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curăţenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieţii şi au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază”, a declarat Becali pentru Cancan.

”Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi.

Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali.

Reprezentanții spitalului i-au cerut lui Gigi Becali mai multe produse, inclusiv piese de mobilier, echipamente medicale sau consumabile. Acesta și-a trimis de îndată oamenii și a răspuns solicitării: a trimis la poarta spitalului un camion plin cu produse.

Gigi Becali este un om cu suflet mare și a demonstrat-o de fiecare dată când a avut ocazia.Recent, a investit bani frumoși pentru a realiza o clinică luxoasă unde sunt tratați bolnavii de cancer.El își oferă ajutorul necondiționat, la fel cum a făcut-o și atunci când România se confrunta cu inundațiile din 2006, când le-a construit casele distruse de inundații localnicilor.

România a depășit peste 200 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre aceștia, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.Spitalele sunt deja depășite de situație, aspect reflectat chiar de dezvăluirea unui medic de la „Matei Balș”.Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 ani și 64 de ani.

loading...

Add comment