Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Medicul renumit, profesor universitar în Tg Mureș a tratat gratuit o pacientă care nu avea bani la ea, la cabinetul său privat

Conform articolului relatat de punctul.ro, medicul renumit, profesor universitar dr. Fekete Gyula Laszlo și medic dermatolog, ar fi consultat o pacientă gratuit la cabinetul său privat.

Gestul generos al medicului care a oferit tratament gratuit unei paciente la cabinetul său privat, evidențiază altruismul și devotamentul său față de îngrijirea medicală. Această acțiune subliniază angajamentul său față de principiile etice și umanitare, arătând că preocuparea pentru sănătatea pacienților săi este mai presus de considerațiile financiare.

Astfel de gesturi reafirmă importanța empatiei și a accesului la îngrijire medicală pentru toți, indiferent de situația financiară. Exemplul acestui medic reprezintă un model de generozitate și implicare socială în comunitate, inspirând și încurajând solidaritatea și ajutorul celor aflați în nevoie în domeniul sănătății.

Dr. Fekete Gyula Laszlo a absolvit Medicina la Târgu-Mureş, în 1987. Este profesor universitar la Facultatea de Medicină din cadrul UMFST Târgu-Mureş, doctor în medicină din anul 2004 şi autor a (cel puţin) şase cărţi de specialitate în domeniul dermatologiei şi venerologiei.

Sursa foto: www.punctul.ro

loading...

Add comment