Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fapte neobișnuite despre lume pe care probabil nu le-ai auzit până acum

Lumea este un loc uimitor. Dar când se pare că ați văzut totul, vă surprinde ceva nou. Chiar și lucrurile obișnuite transformă lumile noastre cu susul în jos când le vedem dintr-un unghi neobișnuit. Noi am adunat câteva fapte incredibile despre lumea noastră. Sunt atât de neobișnuite încât ați putea dori să le împărtășiți prietenilor și familiei.

Steven Spielberg a vrut să conducă un film James Bond, dar a fost respins . Apoi și-a împărtășit problema cu prietenul său, George Lucas, care a spus că are o idee despre cum să facă un film James Bond, dar mai bine. Așa a fost creată Indiana Jones.

Puii de elefanți își folosesc trompele la fel cum bebelușii sug o suzetă.

Femeile maritate din India detin 11% din aurul intregii lumi. Mai mult decât Sua, Elveția și Germania la un loc.

În timpul interdicției din SUA, proprietarii de viță de vie au produs suc de struguri solid concentrat numit „cărămizi de struguri”.Pentru a nu merge la închisoare, trebuiau să se asigure că strugurii nu erau folosiți pentru a face vin.De aceea, cărămizile au fost vândute cu o notă pe ele, pe care scria că după cărămidă a fost dizolvată în apă, lichidul nu ar trebui să fie păstrat într-un loc rece timp de 21 de zile.O idee perfectă de marketing, nu-i așa?

Persoanele care locuiesc în Kalachi, Kazahstan au un sindrom de somn ciudat. Oamenii se simt obosiți și somnoroși, iar unii chiar adorm pentru toată săptămâna . Mulți oameni de știință au efectuat studii în acest sat, dar nu au aflat care este motivul pentru acest fenomen uimitor.

Merele pe care le cumpărăm în magazine au fost culese acum 6-12 luni . Înainte de a fi în magazine, ele sunt păstrate în frigidere speciale, cu niveluri foarte scăzute de oxigen, astfel încât să nu-și piardă aspectul.

Atomii sunt 99.9999999% spațiu gol. Dacă ați aduna toți oamenii lumii împreună și ați îndepărta orice spațiu gol din ele, omenirea ar fi de dimensiunea unei portocale.

Iată cum forma sticlelor Coca-Cola s-a schimbat de-a lungul anilor . Dacă te uiți la ele de la stânga la dreapta, prima sticlă a fost eliberată în 1899, a doua în 1900, a treia în 1915, a patra în 1916, a cincea în 1957 și a șasea în 1986.

Este uimitor, dar există mai multe bacterii într-un buric de burtă umană decât într-o toaletă. Oamenii de stiinta au comparat 10 burice de burta ale voluntarilor si le-au comparat cu germenii gasiti in baie. Mai mult de atat, aproape 1500 de tipuri de bacterii care au fost gasite au fost necunoscute pentru stiinta.

Foarte puțini oameni știu că culoarea naturală a părului lui Elvis Presley era deschisă . Când era tânăr, și-a vopsit părul și oamenii îl amintesc ca pe un macho cu părul brunet.

La începutul secolului al XIX-lea, ketchup-ul a fost inventat ca un remediu pentru diaree și icter . S-au făcut chiar și pastile . Dar, mai târziu, această informație a fost dovedită greșită, iar ketchup-ul a fost vândut doar ca un sos.

Unii oameni cred că este posibil să se determine sexul unui viitor copil doar după forma burții femeii gravide . Ideea se aseamănă astfel: dacă bruta crește doar înainte, este un băiat și, dacă devine mai mare pe laturi, este o fată. Chiar dacă aceasta este o idee populară, este o concepție greșită sau, cel puțin, nu a fost dovedită de nici o cercetare științifică. Forma și mărimea burții depinde de cât de înalt sau de scund este fătul și de alți factori.

loading...

Add comment