Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Prețuiți-vă părinții cât timp sunt în viață. Când vor trece-n nefiinţă,degeaba o să-i plângeţi, dragi copii.

Iubiţi-vă părinţii.Preţuiţi-i atâta cât mai sunt printre cei vii.Când vor trece-n nefiinţă,degeaba o să-i plângeţi, dragi copii.

Dragostea parintilor e cel mai intens sentiment ce exista pe Pamant.Părinții sunt cei mai importanți oameni din viața noastră. Dar uneori noi uităm acest lucru și nu-i tratăm așa cum trebuie.

Nu veți găsi un prieten mai bun decât părinții voștri. Ei sunt alături de voi în orice situație.Ei sunt singurii, care nu vă vor părăsi, indiferent de situație. Ei nu ne vorbesc pe la spate și nu ne poartă pică atunci când greșim.Prietenii pot fi trădători, iubiții — infideli, iar părinții tăi vor fi întotdeauna cu tine.

Cinstindu-i pe părinți, îți aduci în primul rând ție o mulțumire interioară care îți spune că ți-ai îndeplinit misiunea de copil. Cinstindu-i pe ei, Îl cinstești pe Dumnezeu, cinstești lucrarea Lui cea dumnezeiască, aducăndu-i mulțumire pentru tot ceea ce a făcut și face în continuare pentru tine și ai tăi.

Va veni o vreme cand vor imbatrani și vor avea nevoie de ajutorul vostru.Atunci, aduceți-vă aminte de vremea când voi ați avut nevoie de ajutorul lor și ei vi l-au oferit.

Deci nu uitați! Prețuiți-vă părinții cât timp îi mai aveți în viață. Nu vă bateți joc, nu îi tratați cu indiferență, nu îi ignorați, deoarece dacă vom alege acest drum, și noi la rândul nostru vom sfârși la fel. Mulțumiți-le pentru tot ceea ce au făcut pentru voi și faceți-i mândri, acum cât mai aveți timp.

loading...

Add comment