Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă mă iubești, fă-mă să râd. Te voi iubi și mai mult. Pentru că eu așa funcționez, cu fericire. Așa mă vindec. Așa mă încarc cu energie.

Era o vreme când poate nu-mi dădeam seama ce-mi doresc exact de la oameni. Dar acum știu.Am nevoie de tine. Pentru că mă faci să râd mai mult decât oricine altcineva și mă simt cea mai bună atunci când sunt cu tine. Și pentru că atunci când pleci, nimic nu se simte bine până nu te întorci.

Îmi place un om cu un mare simț al umorului și care este inteligent – un om care are un zâmbet mare. Trebuie să mă facă să râd. Îmi place un om foarte ambițios și condus și care are o inimă bună și mă face să mă simt în siguranță. Îmi place un bărbat care este foarte puternic, independent și încrezător,foarte sexy, dar, în același timp, este foarte bun față de oameni.Femeile se indragostesc de barbatii care le ofera sentimentul de siguranta, de cei care le fac sa se simta frumoase si apreciate, de cei care le respecta.

Cred că fericirea este ceea ce te face frumoasă.Oamenii fericiți sunt frumoși. Ei devin ca o oglindă și reflectă acea fericire.Iar noi oamenii, așa funcționăm, cu fericire.Așa ne vindecăm și așa ne încărcăm cu energie.Fericirea e cea care asterne pe chipul nostru, cea care ne dă putere să mergem mai departe indiferent de situație.O femeie care luptă pentru fericirea sa, este o femeie puternică, care știe ce vrea de la viață și care merită să o ai lângă tine pentru tot restul vieții.

Indiferent pe cine întrebi, fiecare femeie vă va spune același lucru: Vrea un bărbat care să o facă să râdă. Este un fapt universal pentru toți cei care se bucură de râs – care, din câte știu eu, sunt toți. Când un tip poate face o femeie să râdă, ea știe cel puțin că vorbesc aceeași limbă. În plus, râsul te face să te simți foarte bine; este un mare afrodisiac. Râsul te face să te simți viu și fericit. Cine nu vrea să se simtă așa de des cât de des posibil?

loading...

Add comment