Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca îndeplinește dorințele și te scapă de rele.

Rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca – Sfântul Ardealului, Arsenie Boca, avea un obicei – îndemna oamenii către rugăciune. Rugăciunile pe care acesta le-a lăsat urmașilor dăinuiesc și azi, fiind foarte puternice și de mare ajutor oricărui credincios.

Rugăciunea de mai jos este una specială, având puterea de a împlini dorințele imposibile și de a te feri pe tine și familia ta de rele și necazuri.

Rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca.
„Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim.

Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv.

Pentru rugăciunile pe care ți le înălțăm, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea.

Pentru rugăciunile pe care le înălțăm ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm numele tău și să te slăvim, în vecii vecilor.
Amin.”
Sursa: credindumnezeu.com

loading...

Add comment