Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cafeaua de la automat, otrava la 1 leu

Probabil că mulți dintre noi cumpărăm cafea de la automate. Este caldă, și mai ieftină decât în cafenele și are și un gust plăcut. Și cum suntem mereu pe fugă la servici, se rezolvă rapid cu o bancnotă. Ei bine, dar știm ce conține această cafea? Dacă citim pe etichetele de pe aparate unde scrie că este cafea instant din boabe arabica sau mai știu eu ce altceva, nu ni se pare nimic în neregulă. Înainte, ingredientele cafelei de la automate erau ţinute secret și nu erau afișate nicaăieri. Acum, producătorii sunt obligaţi să le afişeze,potrivit legilor în vigoare.

Adevărul este altul, iar specialiștii spun că această cafea de la automat este plină de chimicale pe care organismul nostru nu este pregătit să le digere. Pe lângă asta, aceste chimicale consumate în timp, afectează ficatul, rinichii și chiar imunitatea. Se spune că dacă bei două astfel de cafele de la tonomat zilnic, îți depășești maximul de cofeină admis, iar în timp acest lucru poate duce la formarea pietrelor la rinichi. Este indicat să căutați automatele care macină boabele pe loc sau să vă pregătiți dvs. vestita cafea la ibric din boabe măcinate, care nu dă greș niciodată. Această cafea este cât se poate de sănătoasă și chiar gustoasă și poate fi chiar bună pentru sănătatea dumneavoastră consumată în cantități moderate.

loading...

Add comment