Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 sfaturi utile de la femeile de 60 de ani, pentru femeile de 30.Țineți cont de ele și viața va fi mai frumoasă.

Fie că ești o femeie în vârstă de 30 de ani sau te apropii de această vârstă frumoasă, este important să fii pregătită pentru unele lucruri.Fie că este vorba de o carieră care a oferit atât susținere sufletească, cât și financiară, de întemeierea unei familii sau alte lucruri de acest gen, un număr de uși se pot deschide în jurul vârsteo de 30 de ani.Iar incertitudinea poate fi o provocare pentru femeilor tinere, provocând presiune pentru a lua decizii care să schimbe viața.Iată în continuare o listă cu 12 sfaturi utile de la femeile de 60 de ani, pentru femeile de 30 de ani.

 1. Elimină din timp persoanele toxice din viață.Nu așteptați până la o dezamăgire pentru a descoperi cine sunt prietenii tăi adevărați.Faceți un bilanț și începeți să fiți mai conștienți de cine vă petreceți timpul prețios.Fie că este vorba de o relație toxică sau de un loc de muncă, viața este prea scurtă pentru asta.
 2. Fii deschisă pentru schimbări.Fie că este vorba de o schimbare în carieră, nu vă faceți griji că ați eșuat.Înțelegeți că totul are o curbă de învățare și că este în regulă să mergeți mai departe. Nu ești un eșec.
 3. Nu aveți copii? Nu este un capăt de lume.Poate că v-ați imaginat până acum cu copii – și vă faceți griji că rămâneți fără timp. Dar vă poate ajuta să vă amintiți că, cu cât câștigați mai multă experiență de viață, cu atât veți fi mai bun ca părinte.
 4. Începeți să economisiți cât mai curând posibil.Economisirea devreme este o modalitate excelentă de a vă atinge obiectivele de investiții pe termen lung cu ajutorul dobânzii compuse.Cu cât investești mai mult și cu atât începi mai devreme acest lucru înseamnă că economiile tale pentru pensii vor avea mult mai mult timp și potențial de creștere.
 5. Adoptă un stil de viață sănătos.Cu cât începi mai devreme, cu atât sănătatea ta este mai bună.Un stil de viață sănătos este un mod de viață care reduce riscul de a fi grav bolnav sau de a muri prematur. Nu toate bolile pot fi prevenite, dar o mare parte a deceselor,da.
 6. Fă mișcare zilnic.Exercițiile fizice sunt vitale pentru o sănătate bună, iar concentrarea pe menținerea masei musculare în perioada de 30 de ani este esențială.Mișcarea nu numai că te aduce în formă și tonifică, ci te poate pregăti pentru o viață mai lungă.
 7. Luați pauze de sănătate mintală.Indiferent de ce, nu uita să-ți faci timp pentru tine.Este foarte important să ai grijă de tine prin toate mijloacele.
 8. Îmbătrânește cu har.Uită la gândul că vei deveni o umbră a fostului tău sine vibrant pe măsură ce îmbătrânești.Una dintre cele mai mari binecuvântări ale îmbătrânirii este înțelepciunea și perspectiva nouă asupra vieții.
 9. Fii recunoscătoare pentru ceea ce ești.A fi recunoscător și a arăta recunoștință sunt lucruri mai mult decât frumoase de făcut, te ajută să-ți apreciezi viața și ceea ce ai fără a te compara cu ceilalți.E bine să fii recunoscătoare.
 10. Prețuiește-ți familia.Familia este cea mai mare comoară, iar familia ne oferă locul nostru în lume. Suntem reali și toți facem greșeli.Dar avem răbdare și ne iubim. Familie înseamnă casă și colțul reconfortant în care ne refugiem.
 11. Savurează fiecare zi.Învață să trăiești momentul. Dacă stăpânești acest lucru când ești tânăr, te va ajuta la 60 de ani.
 12. Încearcă tot posibilul să nu judeci alte femei.Pentru că o parte din a te accepta pe tine însuți înseamnă a-i accepta și pe alții.Fiecare este liber să facă ce vrea și să-și trăiască viața după propriul plac.

Vor fi momente în care ai nevoie de mai mult decât sfaturi pentru a depăși luptele personale. Uneori, răspunsul este doar timpul.Dar sperăm că aceste sfaturi de mai sus te vor ajuta să-ți dezvolți curajul de a echilibra provocările care vin și să mergi mai departe.

loading...

Add comment