Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Trăiește ca și cum ai muri mâine.Învață ca și cum ai trăi veșnic”.

Mahatma Gandhi, autorul acestui citat a fost considerat părintele Indiei moderne.Gandhi provenea dintr-o familie indiană din pătura superioară a societății, aparținând castei neguțătorilor. Tatăl lui, Mohandas Kaba Gandhi, a fost prim-ministru în Kathiawar în statul Vankaver.

Acesta este unul dintre cele mai inspirate citate a lui Gandhi care vă poate schimba viața. Înțelesul din spatele acestui citat este să nu vă fie frică să vă trăiți viața așa cum doriți și să încercați ceva nou, lăsați viața să fie motivul pentru care trăiți.Gandhi subliniază că viața este ceva ce trăiești până la plenitudine și înveți de-a lungul ei. A-ți fi teamă să trăiești și să înveți în viață nu este ceva ce ar trebui să facă o persoană. „Trăiește ca și cum ai muri mâine.” îi împing pe oameni să facă lucruri în viață pe care și-au dorit să le facă întotdeauna, deoarece viața lor este aproape terminată și „Învață ca și cum ai trăi pentru totdeauna”. învățarea din moment ce poți trăi pentru totdeauna este cea mai importantă în viață dacă decizi să trăiești pentru totdeauna.

Învățarea nu este ceva de care te plictisești, ci este un lucru nou de fiecare dată.Nu-ți spune niciodată nu. Când începi să înveți ceva nou, acesta trebuie să fie cu scopul de a perfecționa eventual, nu pentru câștiguri pe termen scurt. Învățarea nu ar trebui să se oprească niciodată; întotdeauna este mai mult de învățat pe un subiect, dacă săriți mai adânc în el.Cunoașterea este una dintre numeroasele chei pentru a duce o viață de succes. Cu cât știu mai multe, cu atât sunt mai probabil să reușesc.Cunoașterea oferă atât un sentiment de abilitate, cât și o cale spre succes pentru viitor. Învățarea nu are loc într-o singură perioadă din viața noastră, ci continuă de-a lungul ei.

Gandhi alege cuvintele „mor mâine” și „trăiește pentru totdeauna” pentru a permite oamenilor să se prevină că nu există mâine și că ar trebui să faci ceea ce ți-ai dorit întotdeauna în viață.Și a trăi pentru totdeauna este oportunitatea de a învăța de-a lungul anilor trăiți Niciodată nu vei rămâne cu lucruri pe care să le înveți dacă ai trăi pentru totdeauna.

loading...

Add comment