Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Ştiu că nu voi trăi pentru totdeauna dar cât timp mai sunt aici,vreau să trăiesc frumos”.

Este bine cunoscut faptul că tinerii se comportă adesea ca și cum sunt nemuritori, asumând riscuri nebune sau nu-și planifică viitorul.Pentru unii durează mai mult să realizeze că viața noastră este trecătoare.Dar este doar o problemă de maturitate; influentat de hormoni, entuziasmul copilariei, lipsa de responsabilitate, fiind in forma fizica maxima si niveluri de energie, dorind sa impresioneze pe semeni, setea de experiente si adrenalina si alti factori de acest gen. Nu este un mister.

Lucrul este că atunci când ești sănătos, tânăr și plin de energie, ești mult prea ocupat cu viața ta.Dar atunci când îmbătrânești, lucrurile devin un pic diferite. Îți pasă doar de oamenii pe care îi iubești. Deci, acum ai un sentiment că vei putea să petreci mai mult timp cu ei sau nu. Acum aceste gânduri te vor lovi.Oamenii nu acționează niciodată așa cum vor trăi pentru totdeauna. Ei doresc doar să trăiască viața alături de cei dragi cât pot.Și acesta este lucrul cel mai important.Să-ți trăiești viața cât mai frumos poți.

Viața este prețioasă și ar trebui să prețuim fiecare bătaie a inimii și fiecare respirație. Experimentăm diferite sentimente, pline de frumusețe și dragoste.Atunci când îți dai seama că viața este prețioasă, privești totul cu plăcere copilărească, ca și cum ai experimenta-o pentru prima dată.Nu ar trebui să avem nevoie de o experiență aproape de moarte sau de o altă calamitate importantă în viață pentru a realiza cât de importantă este viața umană și cât de scurtă este.Chiar și în situații de mare durere și angoasă, ar trebui să realizăm fragilitatea vieții, importanța și semnificația ei. Durerea poate schimba dramatic cursul vieții noastre, dar, de multe ori, este un rafinament al direcției. Nu permiteți durerii să vă distrugă; mai degrabă, lăsați-l să vă ridice și să vă facă să vă dați seama cât de importantă este cu adevărat viața.

Viața este un cadou frumos, miraculos, care trebuie savurat.Savurați și prețuiți fiecare moment. Nu-l lăsa să se irosească.Suntem aici astăzi, dar mâine putem să nu mai fim, așa că trăiește viața la maxim.Aveți șansa de a profita la maxim în acest moment și de a fi fericit chiar în acest moment.

loading...

Add comment