Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Horoscop dragoste 2019 – Cine te iubește în secret, în funcție de zodia ta

Semnul zodiacal care te guvernează arată cele mai importante aspecte ale vieții tale, inclusiv cine este admiratorul tău secret. Probabil că ați observat deja că un om se comportă ciudat în jurul vostru, dar nu știați cum să interpretați indiciile. Noi vă vom arăta cine vă iubește în secret, în funcție de zodia dvs.

Berbec
Admiratorul dvs. este un om timid, care nu-și va aduna curajul prea curând pentru a-și mărturisi sentimentele. Natura voastră impulsivă îl va întoarce întotdeauna când va încerca să-ți spună că te iubește în secret. El se poate ascunde printre prietenii tăi îndepărtați sau printre vecinii tăi. Fii pe fază, dacă vrei să știi cine este!

Taur
Vrei un om realist care să rămână stabil în relație. Ei vor aștepta să vă ceară să ieșiți cu ei, deci va trebui să pregătiți câteva scuze pentru a se potrivi cu avansurile lor. Nici măcar nu credeți că vor renunța după primul refuz! Nu, nu, trebuie să vă înarmați cu răbdare și cu scuze bune!

Gemeni
Nu pierdeți admiratori. Natura veselă și sociabilă îi atrage ca și cum florile atrag albinele. Cu toate acestea, numai unul îți ascunde sentimentele pentru tine. Știe că nu are nici o șansă să obțină ceea ce dorește, cel puțin nu în viitorul apropiat. Dacă vrei să descoperi rapid cine te iubește, trebuie să știi că e fostul tău iubit.

Rac
Din umbră, un om romantic și îndrăgostit vă urmărește. Admiratorul tău a fost îndrăgostit de tine de ceva vreme și se pare că este mai bine să te iubească în secret decât să-ți mărturisești sentimentele. Pentru a realiza despre cine vorbim, aruncă o privire la colegii tăi. Acum vedeți cine este el? Nu a fost atât de greu să îți dai seama!

Leu
Poate că vrei să atragă oameni puternici și independenți, dar ai grijă la ce admiratori ai, că poți să-i îndepărtezi. Vestea bună este că cel care te iubește în secret acum va crede că nu-l bagi deloc în seamă. Chiar știe că nu are șanse cu o femeie ca tine, mai ales pentru că există o diferență mare de vârstă între tine.

Fecioară
Seriozitatea și responsabilitatea v-au adus un admirator bun. Ai grijă să nu-l dezamăgești, pentru că el e…șeful tău. Nu te iubește încă, dar e aproape. Nu credeți că veți fi jenat pentru că nu vrea să vă spună cum se simte. Dar el vă poate da o creștere de salariu. Cu siguranta nu vrea sa te piarda!

Balanța
Crezi că e cel mai bun prieten al tău, dar are și alte planuri. Tot ce așteaptă este să adune un pic de curaj să te sărute. Nu este prea bun cu cuvintele, așa că preferă să-și lase acțiunile să vorbească. Fii atent cum te comporți în jurul lui de acum încolo.

Scorpion
Tu îți dorești un bărbat cu capul pe umeri, stabil în relații și familist convins. Ai grijă că acest bărbat te urmărește din umbră. Admiratorul tău secret este îndrăgostit de tine de ceva vreme și îi este frică să-ți spună ce simte.Ca să îți dai seama despre cine vorbim, aruncă o privire atentă printre colegii tăi, poate fi unul dintre ei.

Săgetător
Ai un admirator îndrăzneț. El s-a gândit deja cum să vă apropiați de data viitoare când v-ați întâlnit. Este unul dintre acei oameni cu care aproape că ai avut o relație, dar nu a fost timpul potrivit pentru asta. Nu credeți că a uitat. Își pregătește cu grijă armele de seducție.

Capricorn
Dacă credeți că nu există nici un admirator secret pentru dvs., aflați că un bărbat căsătorit are ochii puți pe tine. SOS, nici măcar nu te gândi să răspunzi la viitoarele sale suprapuneri! Poate că nu-și mărturisește acum sentimentele, dar nu va rezista prea mult. Dacă vorbim despre soțul unei prietene, este cu atât mai mult un motiv să-l evităm.

Vărsător
Ai crezut că trebuie să te ocupi de un singur admirator secret? Nu, nici măcar aproape, aveți de fapt trei! Nu intra în panică, niciunul nu are gânduri serioase pentru moment. Ei preferă să viseze la voi, deoarece știu că inima ta este dedicată altui om.

Pești
Dacă credeți că nimeni nu vă iubește, aflați că există un om acolo. El vă privește cu insistență de fiecare dată când vizitați magazinul dvs. preferat din mall. Nu credeți că are impresia că vrei să furi ceva, doar te admira. Dacă vă veți împrieteni cu el, poate vă va oferi ceva, deci nu ignorați sentimentele sale de foc. Dacă ați aflat cine este îndrăgostit de tine în secret, poate că îl vei ajuta să-și exprime sentimentele mai ușor sau poate nu, depinde de sentimentele tale pentru el.

loading...

Add comment