Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 lucruri care arată că relația ta poate dura o viață

La începutul oricărei relații, oamenii tind să creadă că va dura pentru totdeauna. Mai târziu, spre regret sau fericire, viața reală pune totul în locul ei. Cu toate acestea, există modalități de a afla dacă relația voastră va fi veșnică sau nu.Cu toate acestea, ar trebui să înțelegeți că neavând potriviri cu toți, nu este un motiv pentru a fi supărat – totul este foarte individual. La sfârșitul acestui articol sigur veți distinge dragostea adevărată de o simplă îndrăgostire.

1. Aveți aproximativ același statut social.
La începutul oricărei relații, aceste diferențe, de obicei, merg neobservate, deoarece suntem profund îndrăgostiți și nu observăm neconcordanțe. Dar gândiți-vă că partenerul dvs. a fost crescut într-un mod diferit, el sau ea are o atitudine diferită față de cele mai simple lucruri și, din acest motiv, nu vă înțelege pe deplin. Desigur, dacă oamenii vor să fie împreună, vor învăța să se adapteze și să învețe unii de la alții. Cu toate acestea, va fi mult mai ușor să coopereze dacă mediile în care au crescut au fost oarecum la fel.

2. Simțul umorului este similar.
Nu este uimitor cand intelegi glumele partenerului tau si cand vezi ca si lui ii plac glumele tale?Uneori simțul umorului este chiar lucrul care ajută la menținerea unei vieți familiale sănătoase. Deci, dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, există o șansă de 90% să aveți o viață de succes și fericită împreună.

3. Aveți aceleași păreri despre creșterea copiilor.
Când un cuplu a luat o decizie de a avea un copil, înseamnă că relația lor este stabilă. Cu toate acestea, există și câteva probleme ascunse aici – s-ar putea să vă gândiți că un copil este suficient, în timp ce partenerul dvs. ar putea insista să aveți doi copii. Este mai bine să discutați aceste lucruri în prealabil pentru a avea o idee despre ceea ce va trebui să faceți în viitor.

4. Atitudinea dvs. în privința finanțelor este aceeași.
Este foarte dificil pentru oamenii care nu sunt obișnuiți să își planifice bugetul să găsească un limbaj comun cu cei care se raportează la fiecare achiziție cu un mare sentiment de responsabilitate. Tema finanțelor este foarte delicată și de aceea este mai bine să vă trăiți viața cu o persoană care vă împărtășește interesele.

5. Aveți aceeași opinie cu privire la treburile casnice.
Pentru a evita o situație în care viața ta este haotică datorită sarcinilor gospodăriei, este mai bine să trăiești cu această persoană timp de cel puțin o lună înainte de a te căsători.Dacă sunteți un perfecționist care ține toate lucrurile dvs. organizate și partenerul dvs. nu știe cum să găsească dulapul în casa ta, este ceva de gândit.

6. Împărțiți aceeași stare de spirit în sfera intimă.
Acest lucru este simplu – nu veți fi încântați dacă veți afla că nevoile dvs. intime nu sunt îndeplinite în mod regulat. Este mai bine să așteptați un timp până când euforia de a fi îndrăgostită se răcește și analizează cât de mult se potrivesc libidoului.

7. Aveți aceleași priorități în viață.
Este foarte dificil pentru doi oameni cu priorități diferite să trăiască împreună. Dacă soția dvs. dorește să se dedice administrării locuinței și nu vă gândiți să fiți singura persoană care lucrează în familie, atunci va trebui să căutați un compromis. Dacă nu sunteți gata pentru acest aranjament, atunci ar putea fi un subiect bun de luat în considerare înainte de a începe relația.

8. Ambii sunteți pregătiți pentru un viitor comun.
Dacă sunteți gata pentru o viață de familie, dar partenerul dvs. continuă să se întrebe lucruri, poate fi foarte dezamăgitor. La începutul unei relații, este mai bine să te uiți mai aproape la partenerul tău și să afli dacă are aceleași priorități ca și tine.

9. Te simți interesat când sunteți împreună.
În acest stadiu, este foarte important să petreceți timp împreună pentru a vă păstrați unul pe celălalt angajat și interesat. De exemplu, puteți merge la filme împreună, puteți lua o cină la lumină lumânărilo sau o plimbare de seară – orice activitate care vă va face pe amândoi să vă simțiți bine.

10. Nu încercați să vă schimbați reciproc.
Această idee se referă la acei oameni care, la începutul relației lor, se gândesc: „Nu-mi plac prea multe lucruri, dar îl voi putea schimba”. Probabil că veți putea să-l inspirați pentru o anumită schimbare, dar dacă există ceva care nu vă place deloc și credeți că o veți putea corecta, nu începeți deloc relația.

loading...

Add comment