Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 motive pentru care Varsatorul merita toata dragostea ta

Rebeli, dar responsabili, curajosi, dar blanzi, sinceri, dar introvertiti – prezenta unui Varsator intotdeauna se face remarcata, indiferent cat de discreti si simpli se arata la o prima vedere nativii acestei zodii.

Inconjurati de un mister aparte, cu o cultura greu de egalat si un caracter sensibil si bland, nativii Varsator cresc vibratia Universului si ne pot determina sa vedem viata intr-o oglinda foarte curata. Va invitam sa descoperiti 5 calitati ale Varsatorului, pentru care sa il iubim si sa ne bucuram ca il avem alaturi.

1.Vărsătorul este un bun ascultător.
Va fi mereu acolo pentru tine ca să te asculte, mai ales dacă însemni ceva pentru el. Când ai o relaţie cu un Vărsător, ar trebui să fii pregătită să vorbeşti mai mult decât să asculţi. El nu obişnuieşte să vorbească în mod constant doar pentru a umple momentele de linişte şi tăcere, ci se simte confortabil doar să fie cu tine şi să vă bucuraţi împreună de linişte.

2.Loialitatea – este o trasatura de baza a zodiei Varsator.
Indiferent ca este vorba de o relatie amoroasa sau de una de prietenie, reprezentantii zodiei sunt loiali. Ei isi aleg cu grija partenerii sau prietenii si odata ce s-au convins ca sunt de incredere, nu ii vor trada niciodata.

3.Vărsătorii sunt oameni buni.
Nu le place să intre în conflicte, mai ales să le creeze. Nu suportă plângerile și negativitatea. Își doresc să-i vadă pe toți fericiți și mulțumiți. Pentru acest lucru, vor face tot ce depinde de ei.

4.Vărsătorul iubeste pasional.
Din momentul in care un Varsator te-a lasat sa-l cuceresti, totul se schimba. In cazul lui se aplica regula totul sau nimic! Nu se pricepe la jocuri si nici nu ii place sa se ascunda prea mult. Este foarte sincer si are nevoie de o persoana care sa-i ofere incredere si siguranta emotionala.

5.Adora lucrurile marunte.
Desi pare un excentric desavarsit, Varsatorul adora lucrurile marunte. Este acel individ care se abate de la o drumetie doar pentru a face cele mai frumoase fotografii. Ii place natura si are o personalitate libertina. Daca ar putea, ar renunta complet la toate regulile.

loading...

Add comment