Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Micul geniu Robert Zicman, băiețelul român de 7 ani inclus în topul celor mai inteligenți oameni din lume

Robert Zicman, puștiul care tocmai a împlinit 7 ani, este copilul genial al României. Mama lui Robert povestește cum a ajuns fiul ei să fie inclus în rândul celor mai inteligenți 1% oameni de pe planetă. El știa alfabetul la vârsta de doar 2 ani, citea singur cărți de știință la doar 5 ani, iar la vârsta de 7 ani studia deja materia de bac.Ea mai povestește că atunci când era mai mic, nu desena copii, case sau animale, la fel ca toți copiii la acea vărstă, ci desena hărți cu drumuri care duceau de acasă la școală, la magaziine sau în alte locuri.

Mama lui Robert mai povestește că la vărsta de 5 ani avea probleme cu el, deoarece plângea că nu vrea sa mai meargă la școală deoarece se plictisește.Sfătuită de o prietenă, mama s-a hotărât să-și testeze copilul, la Mensa, cea mai mare organizație din lume care are ca membri primii 2% cei mai deștepți oameni de pe planetă. Rezultatul testului a fost unul favorabil, ba chiar psihologul de copii de la Mensa i-au cerut lui Robert să fie membru în organizație, deoarece este în primii 1% cei mai inteligenți oameni de pe planetă. Mama lui Robert povestește că în urma testării ea a renunțat la locul de muncă și a ales să stea acasă cu el, pentru a-i putea asigura educația de care are nevoie. Mama a făcut diferite cursuri și în final a creat un proiect numit Gifted World Academy, care încearcă să învețe părinții și profesorii cum să identifice acești copii, cât și să le identifice talentele și să-i ajute mai departe să aibă performanțe în acele domenii.

Robert este un copil normal, în timpul liber merge la teatru, la biserică, ia lecții de arte marțiale, pian, ski și pe lângă toate acestea face și pregătire la chimie, robotică, chitară și este înscris în clubul de știință. Lui îi place să discute despre tot ceea ce ține de știință, astronomie sau chimie.

loading...

Add comment