Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oricâți bani ai avea, fără dragoste și familie te simți sărac

Banii și dragostea sunt două subiecte mari care deseori se dezbat în zilele noastre.Pentru unii, banii sunt mai importanți decât orice. Pe de altă parte, unii oameni consideră că iubirea și familia este mai importantă decât banii, deoarece banii nu pot cumpăra aceste lucruri.

Pentru cei care cred că banii sunt mai importanți decât dragostea, ei cred că banii sunt lipiciul care ține un cuplu sau o familie împreună. Fără bani, ei nu pot cumpăra casa pentru a se muta împreună. Fără bani, ei nu pot merge în vacanțe sau la o întâlnire. Fără bani, ei nu pot planifica să aibă copii și să își construiască o familie fericită.

Ei bine, banii sunt o sursă indispensabilă în viața fiecărei persoane. Folosiți banii pentru a vă plăti facturile, utilizați banii pentru a cumpăra alimente și utilizați banii pentru a cumpăra o casă sau pentru a plăti chiria pentru a vă pune un acoperiș deasupra capului.Fără bani, oamenii nu pot supraviețui confortabil.Banii vă fac viața confortabilă.Ai nevoie de bani pentru a cumpăra și a pune mâncare pe masă. Fără bani, viața nu poate merge departe.Mai important, atunci când ai mulți bani, îți face viața confortabilă.

Dar, totuși sunt lucruri mai importante în viață, pe care nu le poți cumpăra cu bani.Banii nu pot cumpăra sănătatea.Vă puteți menține sănătatea cu ajutorul banilor, dar în unele cazuri grave puteți cheltui toți banii din lume și tot nu se mai poate face nimic.Un sondaj care a fost publicat în Journal of Personality and Social Psychology, a constatat că sprijinul familiei și a prietenilor a avut un impact semnificativ asupra bunăstării emoționale, în timp ce banii au avut doar un efect minim.

Pentru un fiu, banii pot fi câștigați cu ușurință, dar cel mai important lucru este să petreacă timp cu părinții lui. Părinții îmbătrânesc și nu vor să lipsească de fiecare clipă cu ei. Acești oameni cred că banii sunt inutili dacă nu aveți o familie sau o persoană iubită cu care să împărtășiți aceste binecuvântări.Banii și familia sunt într-adevăr importante, dar nu în egală măsură. Concentrarea prea mare asupra câștigului va afecta conexiunea pe care o puteți avea cu membrii familiei. Pe de altă parte, concentrându-ne prea mult pe timpul familiei poate sacrifica timpul pe care îl petrecem pentru a câștiga un viitor bun pentru ei.

Ca atare, realizarea unui echilibru între bani, familie și dragoste este necesară. Pentru că o familie bogată nu este neapărat una cu milioane de euro în bancă. O familie bogată știe să gestioneze timp de calitate și, în același timp, să gestioneze modalități de a-și câștiga un trai confortabil.

loading...

Add comment