Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
lipsa-unei-mame

Lipsa unei mame este cea mai mare absență la orice vârstă.

Dragostea unei mame este, fără îndoială, cea mai mare și infinită pe care putem conta mereu. Cu greu îl prețuim vreodată, dar atunci când îl pierdem, ceva din interiorul nostru se desface și ne umple de multă durere și suferință. Oricât ai avea, absența unei mame nu va dispărea niciodată din viața ta . De aceea, cel mai bun lucru pe care îl puteți face, dacă îl mai aveți, este să îl apreciați și să îl iubiți în fiecare secundă a vieții.

Nu este nimic mai dureros decât absența unei mame
Mulți oameni își trăiesc zi de zi știind că mamele lor sunt încă acolo pentru ei. Copiii și adolescenții împărtășesc zilnic cu ei, mulți adulți tineri continuă să trăiască în casele lor, iar alții care decid să își ducă viața departe, știu că cu un singur apel telefonic, mamele lor vor fi acolo. Există cei care deja la vârsta adultă își au mamele în acilos și le vizitează o dată în fiecare dată. Prin aceasta, toți acești copii presupun că le oferă dragostea pe care aceste mame o merită, dar este adevărat?

Adolescenții sunt adesea foarte nepolitici, rebeli și nerăbdători și, în general, vor să fie cât mai departe de părinții lor, pentru a evita să fie „jenați”. Tinerii care încă trăiesc cu mamele lor se comportă adesea ca copiii, lăsându-i să facă toată munca grea. Cei care au plecat cred că doar cheltuind o plată lunară îi evaluează deja, iar mulți dintre cei care își pun mamele în acilos consideră că fac cel mai bine pentru ei și atunci când îi vizitează cred că au făcut treaba zilei.

Desigur, există excepții, dar, fără îndoială, aceasta nu este modalitatea de a demonstra acea iubire pe care o spunem atât de mult pe care o simțim pentru mamele noastre și, desigur, nu este cea pe care o merită. Trebuie să înțelegem că nu va exista niciodată o iubire la fel de pură, credincioasă și sinceră ca cea a mamei noastre . Această iubire este incomparabilă și cel mai frumos lucru este să știm că încă le putem avea cu noi.

Dacă l-ați pierdut deja, este nefericit, dar sper că v-ați bucurat mult cât am fost în viață. Dacă nu, sperăm că în viața de apoi se vor întâlni pentru a compensa timpul pierdut. Dar dacă sunteți unul dintre norocoșii care încă îl au, apreciați-l foarte mult, aveți grijă și folosiți tot timpul posibil pentru a-i arăta cât de mult îl iubiți. Mama ta nu va fi întotdeauna acolo, într-o zi va pleca și va fi în acel moment când vei înțelege multe lucruri și când vei vedea cum absența ei îți rupe sufletul zi de zi. Un sentiment care nu este depășit, indiferent de câți ani trec.

Astăzi ar putea fi ultima zi în care să o faci, deci la ce aștepți? Suna-o și spune-i cât de mult o iubești și vizitează-o și dă-i o îmbrățișare mare. Poate crede că ai înnebunit, dar la asta zâmbește-i.
Sursa: totcetrebuiesastii.com/lipsa-unei-mame-este-cea-mai-mare-absenta-la-orice-varsta-2/

loading...

Add comment