Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Astăzi vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu

Viața noastră poate deveni uneori copleșitoare, descurajantă și grea.Putem fi ușor descurajați, frustrați și prinși de circumstanțe sau relații care nu ne fac fericiți.În acele momente în care ne simțim fără speranță și neputincioși, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne îndepărtăm de provocări și să ne îndreptăm spre Hristos.Când ne amintim că Dumnezeu stăpânește și viața noastră nu este a noastră, ne amintim că avem un Mântuitor care ne dă putere atunci când suntem slabi și care ne mângâie în toate vremurile noastre de nevoie.Iubim și slujim un Tată bun, plin de milă și ne subzervim dragostea, harul și milostenia pe care ni le dăruiește atât de liber. Dumnezeu este cel care cunoaște și prețuiește inimile noastre.El ne-a oferit atât de mult, încât să fim recunoscători în fiecare moment – viață, mântuire, oameni dragi, binecuvântări minunate în zilele noastre aglomerate, cuvinte amabile de la străini, soare și lista continuă.

Astăzi vreau să-I mulțumesc lui Dumnezeu pentru puterea și munca minunată din viața noastră, pentru bunătatea Lui și pentru binecuvântările asupra noastră. Vreau să-i mulțumescă că aduce speranță chiar și în cele mai grele perioade, întărindu-ne pentru scopurile noastre.Îi mulțumesc pentru marea voastră dragoste și grijă, pentru mila și harul noastru.Vreau să-i mulțumesc că este mereu alături de noi și nu ne va părăsi niciodată.Iartă-ne pentru că nu îți mulțumim suficient, pentru cine ești, pentru tot ceea ce faci, pentru tot ceea ce ai dat. Ajută-ne să stabilim din nou ochii și inimile noastre. Reînnoiește-ne spiritele, umple-ne cu pacea și bucuria ta. Te iubim și avem nevoie de tine, în această zi și în fiecare zi.

Uneori, viața ne doboară și devine tot mai grea și îmi vine greu să văd lucruri pentru care să Îți mulțumesc.Mulțumesc, Doamne, pentru toate binecuvântările tale pentru mine și familia mea, pentru puterea pe care mi-o oferi în fiecare zi și pentru toți oamenii din jurul meu care fac viața mai semnificativă.

Nu cred că ar trebui să-ți petreci viața rugându-te pentru lucruri, dar cred că ar trebui să-i mulțumești lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ceea ce ți-a dăruit.Și pentru șansa de a te trezi dimineața și de a fi aici.

loading...

Add comment