Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un bărbat adevărat se străduie să-și facă femeia fericită, nu să alerge după altele

Un bărbat adevărat adoră să-și vadă femeia fericită.Dacă o iubește cu adevărat, acesta este scopul lui numărul unu.Fericirea persoanei pe care o iubește.De fapt, este ceva nu trebuie să fie gândit, pur și simplu este simțit. În inimă, nu există o dorință mai mare decât să vezi pe persoana pe care o iubești plină de bucurie.

O persoană care iubește cu intensitate și care se simte fericită nu își dorește rău nimănui, în special acelor oameni care îi fac viața ceva mai specială, plină de speranță și afecțiune.O persoană fericită este o persoană plină de viață, prietenoasă, afectuoasă, care privește bunăstarea tuturor celor care își fac existența specială și împlinitoare.Dacă nu vrei să vezi că persoana pe care o iubești este fericită, poate trebuie să arunci o altă privire asupra sentimentelor tale, pentru că este evident că iubirea nu se împlinește și poate că nu iubești acea persoană așa cum crezi că o faci.Reflectă-ți sentimentele, emoțiile și abilitățile. Trebuie să te evaluezi mereu și să fii conștient de cine ești și ce cauți în viață.

Rețineți că persoana pe care o iubești nu va fi perfectă. De fapt, vor exista o multitudine de imperfecțiuni pe care le veți găsi în acea persoană. Cu toate acestea, dacă îi iubești sincer, vei dori să îi vezi fericiți. Atât de mult, încât imperfecțiunile vor trece neobservate, nu vor mai conta deloc pentru tine și pot ajunge chiar să se transforme în perfecțiune.Nu este nevoie să avem în permanență persoana perfectă care știe să compenseze, să înțeleagă sau să iubească în orice moment. Trebuie doar să fie iubiți, să se simtă unici în lume și să fie fericiți de lucrurile pe care le-au obținut în viață, care sunt numeroase.

Bărbatul care te iubește cu adevărat, va avea ochi doar pentru tine.El te va pune pe tine pe primul loc.Vei fi în topul listei sale de priorități. El se va asigura că știi că ești cea mai importantă persoană din viața lui. Acțiunile sale îți vor spune că îi pasă de tine, de fericirea noastră și de bunăstarea ta.El va face totul pentru a te proteja de rău, tristețe și dezamăgire. Viața lui va învârti în jurul confortului, satisfacției și fericirii tale.

loading...

Add comment