Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii de știință confirmă: Câinii pot simți oamenii cu suflet rău

Câinii par să aibă o intuiție destul de bună. Ei pot simți când sunteți fericiți, triști sau dacă există vreun pericol, unii pot ajuta cu sănătatea mentală și fizică. Așadar, are sens să credeți ceva se întâmplă în jurul dvs. când câinele începe să se comporte ciudat în jurul tău. Potrivit științei, câinii sunt capabili să spună dacă o persoană este rea sau nu, deci e bine să ai încredere în prietenul tău și în simțurile lui.

Câinii sunt unii dintre cei mai mari tovarăși pe care îi putem cere vreodată. Sunt și cele mai drăguțe ființe. Sunt distractivi, ne pot face să râdem, să ne jucăm și să-i mângâiem și multe altele. Fiecare are propria personalitate dinamică.

De asemenea, se pare că au un fel de al șaselea simț. Majoritatea câinilor noștri știu când suntem fericiți sau triști. Unii câini au fost capabili să înțeleagă dacă o persoană este bolnavă sau dacă va pleca dintre noi curând.
Și, cu puțin antrenament, un câine poate ajuta o persoană cu sănătatea mentală sau fizică. Există câini de vedere și câini de sprijin emoțional. Există, de asemenea, câini care pot ajuta atunci când proprietarul lor este epileptic.

Unii câini pot, de asemenea, să simtă atunci când proprietarii lor se întorc acasă sau dacă există vreun pericol. Deci, are sens că avem încredere în judecata lor atunci când încep să se comporte ciudat în jurul oamenilor noi.Dacă dintr-o dată câinii noștri politicoși nu se pot opri să mârâie la o persoană nouă, nu putem să-i certăm sau să-i necăjim. Și asta are sens, pentru că, după știință, câinii știu când oamenii sunt răi sau nu.

Studiile multiple au descoperit că câinii pot să spună dacă o persoană este de încredere sau nu. Într-un studiu mai recent, cercetătorii au cerut proprietarilor de câini să încerce să deschidă un container și apoi să ceară ajutor de la alți doi oameni.Primul om a fost incredibil de util și a ajutat. Celălalt se comporta mai pasiv la situații. A doua oară, cercetătorul pasiv și-a continuat comportamentul, iar cel util a refuzat să-l mai ajute.Cainii proprietarilor au privit cu totii totul ca o joaca. După ce fiecare scenariu s-a încheiat, am înregistrat modul în care câinii s-au comportat față de oameni. Câinii au fost fericiți când stăpânii lor au primit ajutor de la primul om. Dar după al doilea, câinii s-au comportat puțin diferit, majoritatea câinilor l-au ignorat pe omul cel nepoliticos.

Ei au ajuns la concluzia că câinii au tendința de a face „evaluări sociale” similare cu oamenii, și nu din interesul propriu.In general, este un motiv bun sa nu ai incredere in nicio persoana care nu se poate apropia de cainele tau.

loading...

Add comment