Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia, chiar dacă te iubește, poate pleca într-o zi…

Mulți bărbați vor ști că femeile sunt atât de fermecătoare și dezarmante atunci când vor să fie. Iar cele mai bune tipuri de femei sunt imprevizibile.Ele sunt cele capabile să păstreze lucrurile proaspete într-o relație, în ciuda tuturor familiarității și a stabilității.Totuși, acea imprevizibilitate te poate trăda și poate alege să se ridice din pat dimineața și să te părăsească. Va merge direct spre ușă și probabil că nu o vei mai vedea niciodată.Și nu credeți că doar pentru că vă iubește, asta o va împiedica să plece.Nu funcționează așa. Încă este foarte probabil să plece de la tine dacă o tratezi prost. Și asta se poate întâmpla chiar dacă ea te iubește în continuare. Iată câteva motive pentru care ea ar putea să te abandoneze, chiar dacă mai are sentimente pentru tine.

Nu simte cu adevărat că ești o persoană de încredere.
S-ar putea să te iubească, dar tot o să te părăsească dacă nu vei dovedi că ești o persoană de încredere. Trebuie să-i arăți că ești cineva de care poate depinde cu adevărat. Trebuie săă-i dovediți că sunteți demm de ea. Nu contează cât de mult te-ar putea iubi, tot va pleca dacă nu are încredere în tine.

Are sentimentul că nu este singura.
S-ar putea să te iubească, dar tot o să te părăsească dacă continui să te joci cu ea. Nu va dori să rămână pe loc și să te aștepte, dacă încerci să-ți menți opțiunile deschise. Este o femeie care merită loialitatea și angajamentul tău deplin. Altceva mai puțin de atât, nu o va interesa.

Încerci să o ții mereu sub control.
Chiar dacă te iubește, tot o să te părăsească dacă încerci să o controlezi.Trebuie să-i arăți că ai încredere suficientă în ea ca să o lași să fie independentă din când în când.

Sunteți amândoi din două lumi diferite.
S-ar putea să te iubească, dar va pleca totuși dacă pur și simplu nu poți părea să îmbini cele două lumi pe care le ai. Amândoi trebuie să găsiți o modalitate de a vă împăca cu adevărat viața una cu alta. S-ar putea să vă iubiți unul pe altul, dar niciodată nu veți putea face lucrurile să funcționeze dacă personalitățile dvs. sunt pur și simplu incompatibile.

Acționezi prea imatur.
S-ar putea să te iubească, dar tot o să te părăsească dacă nu dai semne că ai crescut. Știe că este nevoie de doi adulți dedicați pentru ca relația să funcționeze. Și nu veți ajunge nicăieri în relația dvs. dacă nu îi dovediți că sunteți capabil să vă maturizați ca individ.

Nu împărtășiți aceleași planuri pentru viitor.
S-ar putea să te iubească, dar va pleca totuși dacă pur și simplu nu i se pare că înpărtășiți aceleași planuri pentru viitor. Dacă nu preconizați viitorul similar, atunci compromisul va fi cu adevărat esențial aici.

loading...

Add comment