Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu accepta niciodată mai puțin decât meriți.

În viață vei trece prin diferite întâmplări, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.Va fi cineva care îți va zdrobi încet inima într-un milion de bucăți.Poate a fost prima ta iubire cu care ai crezut că te vei căsători, dar atunci tocmai te-a lăsat în afara jocului.Poate că acel băiat de la liceul tău a recunoscut sentimentele lui pentru tine, dar a sfârșit prin a fi unul dintre acei oameni care te-au dorit doar atunci când avea nevoie de tine.

Viața te pune în aceste tipuri de situații până când ajunge la punctul în care nu mai ești surprins sau dezamăgit dacă te părăsește cineva sau încearcă să te rănească.Dar, privește partea pozitivă a lucrurilor, sunt oameni pe care i-ai întâlnit doar pentru a te învăța câteva lecții în viață.Care te-au învațat să fii înțelept. Te-au învățat că tu ești toată cartea și ei sunt doar un capitol.Ei nu pot rămâne complet în viața ta, pentru că nu sunt demni de tine și de iubirea ta. Nu merită toate.Există într-adevăr unii oameni care au fost făcuți doar pentru a profita de dragostea și bunătatea ta.

Dar, nu uita.Nu este pierderea ta.Niciodată nu trebuie să te mulțumești cu puțin.Nu accepta niciodată mai puțin decât meriți.Meriți mult mai mult.Meriți toată fericirea în această lume. Meriți să fii iubit de un bărbat care are suficient curaj să-ți îndeplinească toate visele.Meriți pe cineva care îți poate oferi dragostea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.Meriți un bărbat care este 100% sigur despre tine. Omul care va face orice doar pentru a-și dovedi dragostea față de tine și este întotdeauna gata să-și asume riscuri doar pentru a fi alături de tine.

Meriți să fii cu cineva care nu se va pune niciodată în situația de a te pierde.Meriți pe cineva care nu va profita niciodată de tine.Și cu puțin noroc, vei găsi un bărbat care te va iubi mai mult decât îl iubești tu pe el.Cineva care nu va obosi niciodată să-și arate dragostea față de tine.Meriți pe cineva care te sprijină în tot ceea ce vrei să faci. Cineva care este dispus să se înece în adâncul sufletului tău.

loading...

Add comment