Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mama e tot ce ai mai scump pe lume. Prețuiește-o atât timp cât mai e lângă tine

Din momentul în care ne ne naștem, prima persoană care ne întâmpină este mama.Știm sunetul vocii ei și simțim confort imediat în brațele ei. Legătura dintre mamă și copilul ei este una diferită de cea a oricărei două ființe umane de pe pământ.

Mama este cea care îți influențează toată viața.Nu-i vei spune niciodată că are dreptate, dar știi că așa este. Nu-i vei spune niciodată cât de mult te uiți la ea sau cum de fiecare dată când un profesor te întreabă cine este eroul tău, răspunsul este mama ta. Nu-i vei spune niciodată mulțumirea că te-a făcut să stai la masa din bucătărie și să-ți faci temele în timp ce toți prietenii sunt în afara jocului, pentru că acum faci facultate și îți dai seama că toate acele ore petrecute făcând temele erau atât de valoroase.Ea a făcut toate lucrurile pe care le-ai urât pentru că te iubește și vrea doar ce este mai bun pentru tine. Tu ești copilul ei, iar ea ar merge la capătul pământului pentru a te păstra în siguranță și fericit.

Mamele sunt probabil unul dintre cele mai speciale cadouri pe care le-ar putea primi o persoană.Ele sunt acolo să aibă grijă de noi, atunci când avem cel mai mult nevoie. O mamă este acolo să te prindă când cazi și te iubește necondiționat chiar și atunci când greșești.Ea te cunoaște mai bine decât te cunoști tu pe tine însuți.Ea speră întotdeauna că te vor aștepta în viață cele mai bune lucruri.Are grijă de sănătatea ta de zi cu zi. Ea te protejează și te apără ca o leoaică.

Când vine vorba de asta, mama ta va fi întotdeauna unul dintre cei mai importanți oameni din viața ta. Respect-o, iubeste-o si fii acolo pentru ea asa cum este acolo pentru tine. Legătura dintre mamă și copil este una care nu poate fi niciodată ruptă.Spune-i că o iubești în fiecare zi și nu lăsa niciodată ca acea legătură să se slăbească.Nimeni nu te va iubi și te va sprijini la fel ca mama ta, ea este tot ce ai mai scump pe lume.Învață să o prețuiește atât timp cât mai e lângă tine!

loading...

Add comment